Viva Blue Resort Sharm El Naga 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Viva Blue Resort Sharm El Naga 4* Hurgada

Nalazi se u Sharm El Nagi, Soma Bay, oko 35km od Hurgade, oko 18km od Safage.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Na ulazu u vodu je jedan od najlepših koralnih grebena na ovom delu obale, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, diving i snorkling. Ulaz u vodu je omogućen preko pontona i stepenica.

Sobe: Hotel u ponudi ima 107 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler (u Superior sobama), fen za kosu, sef.Standardne sobe su veličine oko 45m2 i imaju delimičan pogled na more i bazen.Superior sobe su veličine oko 45m2 i imaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi u sklopu nacionalnog parka, na najatraktivnijem delu obale za ronjenje, nedaleko od golf terena The Cascade Golf Course (oko 4km). U ponudi ima 107 smeštajnih jedinica, nekoliko bazena i restorana kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. Hotel je namenjen isključivo osobama starijim od 16 godina (adults only). Usluga pranja veša, sala za konferencije, doktor, prodavnice, apoteka, limuzina. Hotel ima dva bazena, amfitetar, malu teretanu, večernje animacije, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju), stoni tenis, odbojka na pesku, boćanje, mini fudbal, animacije.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran i a la carte restoran Pool Grill Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Viva Bar, Sun Set Bar i Divers Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.