Magic Beach Hotel 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Magic Beach Hotel 4* Hurgada

Hotel se nalazi u Daharu, oko 13km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom dok je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 122 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2011. godine, čini ga šestospratna zgrada i u ponudi ima 122 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju restoran, barovi i bazen. Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice. Hotel u ponudi ima bazen za odrasle i bazen za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet, animacije. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su pizza, kolači, užine i lokalna alkoholna i bezlakoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran i nekoliko barova – Beach Bar, Lobby Bar i Pizza Station. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.