Imperial Shams Abu Soma 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Imperial Shams Abu Soma 5* Hurgada

Nalazi se oko 50km od centía Huígade i oko 45km od aeíodíoma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na lepoj peščanoj plaži. Jedan manjideo je sa koralnim grebenom, što privlači velikibroj zaljubljenika u podvodni svet,a veći deoje lepa kupališna zona sa plitkom vodom oko 100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobranePeškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje karticebiće naplaćeno od stranehotela).

Sobe: Hotel ima ukupno 322 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef,

minibar, balkon/terasu/verandu, fen za kosu.

Hotelski sadržaj: Lepo uređen kompleks u zalivu Soma bay, sastoji se od petospratne glavne zgradeu obliku slovaU. Hotel ima 322 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima sportova na vodi (kajting, jedrenje na dasci…). Za decu tu su dečiji bazen,mini klub, igralište, mini disko, dečiji meni i animacije. Usluge pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice, rent-a-car, banka, konferencijska sala, internet cafe,nargila. Hotel ima 3 bazenaza odrasle i 1 bazen za decu (jedan bazen se greje u toku zime što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih prilikai popunjenosti hotelskih kapaciteta). Gostima su na raspolaganju razne dnevne animacije, tenis, stoni tenis, odbojka, bilijar, aerobik, vaterpolo, pikado.U okviru Spacentra gosti moguda koriste teretanu bez doplate.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima dva a la carte restorana – Portofino (italijanska kuhinja) i El Khan (orijentalni restoran) i nekoliko barova. U koncept su uključeni čaj, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena:  Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.