Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5* Hurgada

Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Kompleks ima prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu).
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Sobe: Hotel ima 528 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, klima uređaj.Standardne sobe su površine oko 35m(dvokrevetne soba i sofa). Porodične sobe su površine oko 77m2 imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.

Hotelski sadržaj: Hotel zauzima površinu od oko 300.000m2 i u ponudi ima 528 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada. Hotel je lepo uređen, sa dosta zelenila, bogatog sadržaja i kvalitetne usluge. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.Za decu su tu mini klub, igralište i dečiji bazeni.  Lekar, servis za pranje veša, rent-a-car, bankomat, frizer, konferencijska sala. Hotel u ponudi ima osam otvorenih bazena i dva dečija bazena, 6 teniskih terena, jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, Wi-Fi internet koji je dostupan u lobiju hotela i kod bazena. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – Vista Mare i Waterfront (samo za odrasle). Gostima je na raspolaganju nekoliko barova – Sky Lounge (samo za odrasle), Scheherazade Cafe, Lobby Bar, Vista Mare Pub, Pool Bar, HalfWay Bar i Divers Bar. U koncept su uključene užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.