Solymar Soma Beach 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Solymar Soma Beach 4* Hurgada

Novootvoreni hotel i ponosni član JAZ lanca hotela nalazi se u Soma Bay-u, između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale. Udaljen je oko 45 km od aerodroma u Hurgadi i oko 49 km od nove marine u Sakali.

Poseti sajt

Plaža:  Sopstvena, peščana sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. Peškiri za bazen i plažu su besplatni uz korišćenje hotelske kartice (towel card).

Sobe: Hotelske sobe su moderno opremljene i sve imaju klima uređaj, LCD TV, dd telefon, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, kupatilo, fen za sušenje kose. Superior sobe oko 50 m2 sa pogledom na baštu, bazen ili delimičan pogled na more za maksimum 2 odrasle ili 2 odrasle i 1 dete. Deluxe sobe oko 55 m2 za maksimum 2 odrasle i 1 dete. Superior family sobe oko 50 m2 sa pogledom na baštu, bazen ili delimičan pogled na more za maksimum 3 odrasle ili 2 odrasle i 2 dece. Deluxe family sobe oko 80 m2 za maksimum 3 odrasle i 2 dece.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, menjačnica ili bankomat, besplatan WiFi internet, dva spoljašnja bazena, za odrasle i sa toboganima za decu manjeg uzrasta, glavni restoran "Oasis", uz prethodnu rezervaciju italijanski a l a carte restoran "Olivo", bliskoistočni a la carte restoran "Fayrouz", restoran na plaži "Remal", lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži "Waves", shisha corner, teretana, spa centra, bilijar, animacioni program.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera - švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj...).

Napomena: Hotel je za preporuku za sve tipove gostiju koji žele odmor u okviru rezorta. Pripada Jaz lancu hotela sa odličnom uslugom i lepom, peščanom plažom.