Titanic Resort & Aqua Park 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Titanic Resort & Aqua Park 4* Hurgada

Hotelski kompleks se nalazi na oko 12km od aerodroma i na oko 17km od centra Hurgade, u drugoj liniji hotela, sa plažom preko puta hotela.

Poseti sajt

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dugu 500m koju deli sa hotelom Titanic Palace. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sobe: Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, SAT/TV, telefonom, sefom, mini barom.

Hotelski sadržaj:  Sastoji se od glavne zgrade i vila. Hotelski kompleks obiluje različitim sadržajima, od koji su samo neki: 9 otvorenih bazena, Aqua park, 2 restorana, nekoliko barova, internet café, fitness, odbojka…. Hotel se preporučuje porodicama sa decom.

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.