Zya Regina Resort & Aqua Park 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Zya Regina Resort & Aqua Park 4* Hurgada

Nalazi se u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Sobe: Hotel ima 417 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler. Standardne sobe su veličine oko 33m², mogu imati pogled na baštu.Bungalovi su veličine oko 36m² i imaju terasu.Superior rooms su veličine oko 40m², imaju bočni pogled na more.Deluxe sobe su veličine oko 37m², nalaze se u zgradi Regal, mogu imati pogled na bazen, aqua park ili more. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1994. godine, a poslednji put je renoviran 2017. godine. čine ga dvospratne glavne i aneks zgrade. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, restorana i barova, a pored raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom. Za decu tu su dečiji bazen, akva park, igralište (za decu 4-12 godina). Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice. Hotel ima 2 bazena i bazen sa akva parkom za decu i odrasle, dnevnu i večernju animaciju, yoga, odbojka na plaži, teretana. Masaže, parno kupatilo, Tursko kupatilo, salon lepote. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, pica, sendviči, burgeri, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani – El Zahra (glavni restoran), Il Foro Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), BBQ Restaurant, Pool Restaurant i Burger Hub. Hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko barova – Pool & Beach Bar, Shark Stop & Vienna Coffee Shop, Oriental Corner i Fresh Juice Corner.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.