Coral Sun Beach 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Coral Sun Beach 4* Hurgada

Nalazi se oko 22km od Safage i oko 85km od Hurgade.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje.

Sobe: Hotel u ponudi ima 110 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, ketler, mini bar, fen za kosu, SAT LCD TV, sef.Standard sobe su veličine oko 47m² i mogu imati pogled na more i na bazen.Superior sobe su veličine oko 60m² i imaju pogled na more.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren krajem 2010. godine, sastoji se od tri trospratne zgrade. U ponudi ima 110 smeštajnih jedinica. Prostire se na površini od 22.000m² i u svojoj ponudi ima jedan bazen, glavni restoran i nekoliko barova.Za decu tu je dečiji klub, igralište. Prodavnice, parking, usluga pranja i peglanja veša. doktor, limuzina. Hotel u ponudi ima bazen, stoni tenis, odbojku na plaži, boćanje, vaterpolo, animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima jedan restoran i nekoliko barova. U koncept su uključeni čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.