Tia Heights Makadi Bay 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Tia Heights Makadi Bay 5* Hurgada

Nalazi se u zalivu Makadi, 25km udaljen od aerodroma a od centra Hurgade 30km.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima jako lepo uređenu plažu (dužina 560m). Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u duboku vodu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe: Hotel u ponudi ima 816 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.Standard Mainbuilding sobe  – u glavnoj zgradi (Tia).Economy Room Aqua Park area – skromnije sobe u Cascata delu gde je Aqua Park (preko puta hotelskog kompleksa).

Hotelski sadržaj: Hotel se prostire na 250.000m² i čine ga dva dela koja deli put – Tia (glavna zgrada) i Cascata (sa druge strane ulice). U ponudi ima 816 smeštajnih jedinica od kojih je 474 u Tia a 342 u Cascata delu. Oba dela imaju svoje bazene i barove. Poznat je po jednom od najvećih otvorenih bazena u Hurgadi (5.400m²).Za decu tu su bazen, igralište, klub za decu (4-12 godina), mini disko. Servis za pranje i peglanje veša, frizer, konferencijska sala, prodavnice, apoteka. Hotel ima glavni bazen, bazen sa akva parkom, dečiji bazen, 4 terena za tenis, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, stoni tenis. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Alaa Al Din (glavni restoran), Caravan (restoran na plaži), 6 a la carte restorana (italijanska kuhinja, morski plodovi, kineska kuhinja, indijska kuhinja, libanska kuhinja i meksička kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Dolphin Bar, Caravan Bar, Dockers Bar, Cascata Bar.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.