Mosaique Hotel 4* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Mosaique Hotel 4* Hurgada

Nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 2km od Tamr Hene i oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi oko 600 m od javne plaže Moods.  Veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane, dok je peškire neophodno poneti iz hotela.

Sobe: Hotel ima ukupno 61 sobu (oko 35m2) i 8 apartmana (40-66m2). Sve sobe poseduju: satelitsku TV, klima uređaj, sef, TWC, fen za kosu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Mosaique je jedan od najnovijih hotela u Abu Tig marini, otvoren 2010. godine. U ovom hotelu, izgrađenom u živopisnom arapskom stilu, gosti mogu uživati u prijateljskoj  i opuštenoj atmosferi. Otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom– doručak (od 07:00 do 10:30 časova) na bazi samoposluživanja – izbor više jela, po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu Manara. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around”, tj. da koriste određeni obrok u nekom od drugih hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju. Hotel poseduje i 2 bara – Fanara pool bar i Nagafa lobby bar, u kojima se sva pića dodatno plaćaju.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.