Movenpick Resort Spa El Gouna 5* Hurgada
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Movenpick Resort Spa El Gouna 5* Hurgada

Nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1.500m koju čini nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste  ležaljke i suncobrane. Preporučuje se obuća za plažu.

Sobe: Kompleks ima 420 smeštajnih jedinica i sve imaju fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV LCD, sef, ketler. Classic sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Deluxe sobe su veličine oko 40m2 i mogu imati pogled na lagunu. 

Hotelski sadržaj: Hotel ima 3  bazena za odrasle , 2 za decu i dve lagune. Tokom zime se greje dečiji bazen i delimično bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su : tenis, stoni tenis, jutarnja gimnastika, aerobik, odbojka na plaži, pikado, gimnastika u vodi, boćanje, vaterpolo, časovi  plesa.  Wi-Fi internet u javnim prostorijama. Konferencijska sala, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Usluga: Usluga je polupansion – doručak i večera i All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – El Sayadin, Bua Khao, Lagoon Restaurant & Pool, Oasis Pool Restairant & Bar, Gallery Restaurant & Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Ali Baba Oriental Cafe, Breeze Bar i Piazza. U konceptu su užine, čaj, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Italijanski Gallery a’ la carte restoran je gostima tokom boravka dostupan jednom besplatno.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.