Zakintos 2024

Cena od 489 eur / po osobi

Zakintos letovanje na 10 ili 11 noćenja. Polasci direktnim čarter letovima iz Beograda.

Više o ostrvu Zakintos

Zakintos je najjužnije ostrvo u Jonskom moru, veoma dobro povezan sa susednim Peloponezom i Kefalonijom. Predstavlja treće jonsko ostrvo po veličini. Poznato je po prelepim peščanim plažama, uvalama, tirkiznom i čistom moru, kao i skrivenim divljim plažama. Sever, istok i jug ostrva su veoma bogati idiličnim pejzažima dok su na zapadnoj strani uglavnom pećine i nepristupačne divlje plaže do kojih možete doći borodićem. Zbog svoje mediteranske klime, podzemnih voda i brojnih izvora slatke vode, ovo ostrvo je puno maslinjaka, plantaža pomorandži i vinograda, a zakintoška ribizla je najpoznatija voćna kultura na ovim prostorima.  

 

Privatno ostrvo Kameo na Zakintosu, do kog se dolazi drvenim mostićem nalazi se u blizini mesta Laganas

 

Istorija Zakintosa je veoma zanimljiva, pominje se još u Homerovoj Ilijadi, a kroz vreme su ga osvajali brojni narodi kao što su Mlečani, Rimljani i Vizantijci. Glavni grad ostrva je Zante u kome možete posetiti venecijanski zamak, vizantijski muzej, trg Svetog Marka i trg Solomos. Za vreme vladavine Velike Britanije, ovo ostrvo je bilo poznato kao Zante dok su ga Vizantijci nazivali “To fioro tou Levante”, što znači Cvet istoka. Danas je ovo ostrvo poznato kao grčka Ibica upravo zbog noćnog života umestu Laganas gde se nalazi široka ulica puna barova, restorana i taverni gde je provod zagarantovan.

Specijalni rezervat kornjača caretta caretta

Zakintos je jedno od najlepših grčkih ostrva okružen zelenilom, a ujedno je poznat i kao specijalni prirodni rezervat. Ugrožene kornjače caretta-caretta na južnim peščanim obalama ležu svoja jaja izmedju zalaska i izlaska sunca, te se turistima preporučuje da u to doba izbegavaju ove plaže kako bi se kornjače neometano razmnožavale. Ukoliko želite da se upoznate sa ovim karaktetističnim stanovnicima ostrva, predlažemo da odete na fakultativni izlet brodićem u potragu za kornjačama gde ćete moći da ih posmatrate sa sigurne udaljenosti po njih.

 

Kornjače Caretta Caretta su zaštićene i nastanjuju istočnu obalu Zakintosa.

 

Plaže na Zakintosu

Dok boravite na Zakintosu, nezaobilazan fakultativni izlet je svakako plaža Navajo. Ova plaža je najslikanija plaža Evrope, a Zakintos je postao poznat po nasukanom brodu koji se nalazi na ovoj plaži još od 1981. godine. Grčke vlasti su primetile sumnjiv brod po imenu Panagiotis u vodama Zakintosa, gde su otkrili da se radi o krijumčarenju cigareta, alkohola i ljudi. Potera za brodom je počela, ali priroda je bila surova. Nemirno more i loša vidljivost doprinele su tome da se brod nasukao baš na plažu Navajo, koja je dobila novi naziv - brodolom. Danas je ova plaža glavni simbol Zakintosa. Veoma je neobičnog oblika, pesak je beo, more tirkizno u nekoliko nijansi plave boje, pa su posetioci ovu plažu uvrstili u najlepše plaže na svetu, do koje možete doći samo brodom.

 

Blue Caves pećine u blizini plaže Navagio

 

Pored plaže Navajo, preporučujemo da obiđete plaže Porto Vromi, Stenitis, Limnianas, Marathias, Kaukla, Kalamaki, Dafni i mnoge druge koje će vas ostaviti bez daha. Za ljubitelje sportova na vodi i dobre muzike preporučujemo plažu Banana kao i gradsku plažu u mestu Laganas.

Najlepša mesta na ostrvu Zakintos

Najpoznatija letovališta na Zakintosu su Civili, grad Zakintos, Laganas, Kalamaki i Argasi. Civili je mirno mesto za lepom peščanom plažom prilogodjenom za porodice sa decom. Poseduje plavu zastavu, more je veoma čisto i prozirno. Grad Zakintos je pravi morski grad sa starim crkvama, trgovima i spomenicima. Idealan je za obilaske i upoznavanje sa kulturno istorijskim spomenicima. Laganas je mesto dobrog provoda a posećuju ga uglavnom mladi ljudi. U Laganasu je provod tokom cele noći, dok su preko dana takodje žurke u nekim od mnogobrojnih barova. Veoma je zanimljivo privatno ostrvo po imenu Cameo Island koji se nalazi na kraju gradske plaže.  Na ostrvu se nalazi veliki bar i lepa plaža gde možete provesti ceo dan. Kalamaki je mesto poznato po kornjačama, a Argasi najstarije letovalište na ostrvu. Nalazi se u blizini rta Vasilikos, za koje mnogi smatraju da je jedno od najlepših mesta na Zakintosu upravo zbog netaknute prirode i plaže Porto Zoro.

 

Navagio plaža na ostrvu Zakintos slikana iz aviona.

 

Letovanje i odmor na Zakintosu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Polasci

 • 16.6.2024. - 26.6.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 489 eur
 • 26.6.2024. - 7.7.2024.

  12 dana / 11 noći

  Od 549 eur
 • 7.7.2024. - 17.7.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 559 eur
 • 17.7.2024. - 28.7.2024.

  12 dana / 11 noći

  Od 589 eur
 • 28.7.2024. - 7.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 559 eur
 • 7.8.2024. - 18.8.2024.

  12 dana / 11 noći

  Od 589 eur
 • 18.8.2024. - 28.8.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 559 eur
 • 28.8.2024. - 8.9.2024.

  12 dana / 11 noći

  Od 539 eur
 • 8.9.2024. - 18.9.2024.

  11 dana / 10 noći

  Od 529 eur

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – ZAKINTOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: ZAKINTOS

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

POSLEDNJI DAN: ZAKINTOS - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:Od 16.06.2024. 
Datum povratka:Od 26.06.2024. 
Broj dana / broj noćenja: 10 noći/11 dana; 11 noći/12 dana; 

CENA ARANŽMANA: 

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

NAZIV HOTELA:

11 dana / 10 noćenja

12 dana / 11 noćenja

Sandy Maria Studios

Od 489 €

Od 549 €

Epsilion Studios

Od 489 €

Od 599 €

Blue Waves Aparthotel

Od 629 €

Od 659 €

Iliessa Beach Hotel 3*

Od 719 €

Od 769 €

Planos Beach Hotel 4*

Od 799 €

Od 889 €

Alykanas Grand Beach Hotel 4*

Od 1219 €

Od 1379 €

Careta Paradise 4*

Od 1139 €

Od 1239 €

Palazetto Hotel 4*

Od 1074 €

Od 1209 €

Tsilivi Beach Hotel 4*

Od 1479 €

Od 1589 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz putnika direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia, na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd.
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma Dionisios Solomos na Zakintosu do izabranog hotela ili studija/apartmana u odlasku i povratku.
 • 10 ili 11 noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga.
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta.
 • Aerodromske takse za čarter let. Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
 • YQ taksa koja predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Usluge predstavnika Organizatora putovanja i troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*; 3 € za hotele sa 4*; 1,5 € za hotele sa 3*; 0,5 € za hotele sa 2*,studija i apartmane. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti.

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 30% cene aranžmana, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15 dana pred polazak na putovanje. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, Master Card i Dina, kao i čekovima građana.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA U GRČKU:

Za ulazak u Grčku od 01.05.2022. više ne postoje nikakve restrikcije.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja poseduje licencu OTP 151/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Sandy Maria Studios

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Studiji Sandy Maria se nalaze u mirnom kraju letovališta Tsilivi, na udaljenosti od oko 700 m od popularne peščane plaže koja broji veliki broj suncobrana i ležaljki (uz doplatu). Osim rekvizita i plažnih barova, boravak upotpunjuju i brojni sportovi na vodi. Centar letovališta sa brojnim kafeterijama, restoranima, marketima i suvenirnicama se nalazi na udaljenosti od oko 600 metara. Ovaj smeštajni objekat predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak ostrva, kao i odličnu opciju za putnike koji žele ekonomičan odmor. Glavni grad Zakintos je udaljen 4 km, a aerodrom 10 km.

Sandy Maria Studios

Plaža: Popularna peščano šljunkovita plaža letovališta se nalazi na udaljenosti od oko 700 m. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju.

Sobe: Hotel u svom sastavu poseduje sobe tipa studio, sa kuhinjom i osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka. Svi studiji u ponudi agencije Big Blue imaju pogled na bazen i nalaze se na prvom ili drugom spratu. Sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu 1,50 evra po danu/po studiu), klima uređaj (uz doplatu 5 evra po danu/po studiu), mini frižider, balkon ili terasu. Gosti sami vode računa o higijeni studija, dok se promena peškira vrši na zahtev putnika. Krevetac za bebu, gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, Tv kutak.

Usluga: Najam.

Napomena: Preporuka putnicima koji tragaju za ekonomičnim odmorom.  

 

Epsilon Studios

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Studio se nalazi u mirnom delu popularnog letovališta Tsilivi od čijeg centra je udaljen 500 metara. Najveći broj porodica sa decom bira ovu turističku zonu ostrva zbog lepe prirode, plaže i turstičkih sadržaja koje ima da ponudi. Glavni grad ostrva Zakintos je udaljen 5 kilometara od studija i do njega saobraća lokalna autobuska linija. Predstavlja nezaobilaznu tačku svakog posetioca ovog ostrva zbog mediteranskog duha i tradicionalne ostrve gradnje koji mu daju epitet jednog od najlepših ostrvskih gradova cele Grčke. Ovaj ekonomični studio je preporuka za sve putnike koji žele aktivan odmor i spremni su da istražuju ostrvo. Međunarodni aerodrom je udaljen 7 kilometra.

Epsilon Studios Zakintos

Plaža: Duga peščana, gradska plaža koja nosi oznaku “plava zastavica” je udajena 280 metara od ovog smeštajnog objekta. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Sobe: Našim gostima su na raspolaganju studiji na prvom spratu, koji mogu da ugoste dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, dok studio 4 pax moze da primi tri odrasle i jedno dete ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Svaki studio je opremljen mini kuhinjom (frižider, električni ketler, toster, escajg shodno broju ležajeva), kupatilom (tuš/wc, fen za kosu), klimom, sefom (besplatno), SAT TV-om, balkonom i wi-fi internetom. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno - na upit.

Hotelski sadržaj: U dvorištu studia nalazi se garnitura za sedenje, roštilj koji gosti mogu koristiti na zahtev, kao i parking. U neposrednoj blizini nalaze se i brojne taverne, kafići, restorani, mini marketi, suvenirnice i butici.

Usluga: Najam.

Napomena: Ovaj lepo održavan smeštaj preporučujemo putnicima koji žele smeštaj bez ishrane, a na mirnoj lokaciji nedaleko od lepe plaže. 

 

Blue Waves Aparthotel

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Ovaj izuzetno lociran hotel apartmanskog tipa, našao je svoje mesto na dugoj peščanoj plaži letovališta Laganas, a u njegovom mirnom kraju, daleko od gužve centra ovog mesta. Plaža Laganas se nalazi u sklopu istoimenog prirodnog “Vodenog nacionalnog parka”, zbog čuvenih kornjača Carreta Caretta koje su našle svoje stanište u ovom delu jonskog mora. Između ostalog, ovo se smatra razlogom zbog kojeg brojni turisti biraju baš ovo ostrvo za mesto svog odmora. Glavni grad Zakintos je udaljen 9 km, a aerodrom 2,5 km.

Blue Waves Aparthotel Zakintos

Plaža: Nalazi se na plaži sitnog peska i kristalno bistrog jonskog mora. Ulazak u vodu je postepen što posebno pogoduje porodicama sa malom decom. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju gostima (uz doplatu na licu mesta).

Sobe: Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa “studio” koji mogu biti kapaciteta maksimum tri osobe ili studiji sa maksimalnim kapacitetom do 4 osobe (dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Treći, odnosno četvrti ležaj je pomoćni-na izvlačenje. Nalaze se na visokom prizemlju ili prvom spratu.  Studiji u svom sastavu imaju: mini kuhinju sa osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka, ketler, kupatilo sa kadom, fen, sef (uz doplatu 3 evra dnevno), klima uređaj (uz doplatu 5 evra dnevno), TV, Krevetac za bebu gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: U svom sastavu aparthotel ima:  lobi sa garniturom za sedenje, Wi-Fi u javnim delovima hotela (uz doplatu 10 evra nedeljno za jedan uređaj, odnosno 15 evra nedeljno za dva uređaja), restoran iz kog se pruža pogled na plavetnilo jonskog mora, gde gosti mogu uživati u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje tokom celog dana (nije uključeno u cenu). 

Usluga: Najam.

Napomena: Zbog odličnog položaja na lepoj peščanoj plaži, preporučujemo ovaj aparthotel svim onim onim putnicima koji tragaju za lepim ambijentom i mirnim odmorom, kao i porodicama sa malom decom. 

 

Iliessa Beach Hotel 3*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Turističko letovalište Argasi, u kome se nalazi je odlična polazna tačka za sve putnike koji žele da posete atraktivne plaže Vasilikosa, južnog dela ostrva, bilo da se radi o putnicima koji rentiraju automobil, skuter ili o onima koji planiraju da koriste lokalni prevoz do ove turističke zone. Hotel je preporuka za porodice zbog prelepog vrta i zelenih površina pored plaže i bazena, ali i za parove koji žele da budu smešteni u sadržajnom letovalištu koje nudi veliki broj barova, kafića i restorana. Za ljubitelje popularnih grčkih klubova, na svega 2 kilometra nalaze se neki od najpopularnijih na ostrvu. Hotel Iliessa Beach je udaljen 6 kilometara od aerodroma.

Iliessa Beach Hotel 3* Zakintos

Plaža: Plaža veoma sitnog peska i postepenog ulaska u more, nalazi se ispred samog hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste, a raspoređeni su na lepoj zelenoj površini koja se pruža do same plaže. Bazen sa ležaljkama i suncobranima su svega nekoliko koraka udaljeni od same plaže.

Sobe: Hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. Naša agencija u svom zakupu ima standardne sobe sa pogledom na bazeni i standardne sobe land view. Svaka soba je klimatizovana (centralna klima je uključena u cenu, ograničen broj sati rada tokom dana u julu i augustu) i ima balkon, telefon, TV, frižider, kupatilo (tuš/wc, fen za kosu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet (uključen u cenut.Standarna soba pogled bazen može da primi maksimum tri osobe, dok standard soba land view može da primi maksimum dve osobe. Sobe sadrže dva spojena standardna ležaja, dok je za treću osobu na raspolaganju pomoćni ležaj. Bebi krevetac se dobija na upit i besplatan je (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran u kome se služi doručak, otvoren bazen oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela, dečiji bazen, igralište za najmlađe, internet kutak i parking. Pažljivo negovana bašta sa brojnim cvećem i rastinjem upotpunjuje opštu sliku ovog hotela.

Usluga: Usluga u ovom hotelu je noćenje sa doručkom ili  polupansion. Doručak se služi u hotelskom restoranu po principu švedskog stola (samoposluživanje), dok se večera služi u hotelu Mimoza beach 3* koji se nalazi 70 m od hotela, večera je po principu švedskog stola (samopoluživanje).

Napomena: Sjajna lokacija u centru mesta omogućava prijatne šetnje u živopisnom letovalištu, a sa druge strane i mogućnost čestih odlazaka do glavnog grada koji se nalazi na svega 3 kilometra udaljenosti.

 

Planos Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Nalazi se nadomak peščane plaže (170 m), koju krasi plava zastavica, a nedaleko od centra Tsilivija (180 m), što ovaj hotel čini privilegovanim i idealnim za porodični odmor. Porodice sa decom vole lokaciju ovog hotela zbog blizine vodenog parka „Tsilivi waterpark“ (800 m). Na pešačkoj je distanci od brojnih taverni, kafića i prodavnica, udaljen 6 km od glavnog grada na ostrvu i 10 km od aerodroma.

Planos Beach Hotel 4* zakintos

Plaža: Plaža je udaljena 170 m od hotela. Suncobrani i ležaljke uz doplatu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 65 soba raspoređenih u tri zgrade. Našim gostima su na raspolaganju standardne sobe koje poseduju: indivudualni klima uređaj (besplatno), frižider, wi-fi (besplatno), sef depozit (uz doplatu), SAT TV, telefon, kupatilo (kada ili tuš kabina), fen za sušenje kose, balkon. Sastoje se od jednog bračnog i jednog standard ležaja za potrebe treće osobe (dete do 12 godina). Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: 24h recepcija, lobi, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, bar, bazen, dečji bazen, igralište za decu, wi-fi u javnim prostorijama hotela (besplatno), mini market, suvernir shop, bilijar, pikado (na zahtev-uz doplatu), sauna (na zahtev-uz doplatu).

Usluga: All inclusive, obroci (doručak, ručak i večera) se služe u restoranu na krovu “Estia” po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Napomena: Naši putnici su ocenili hranu u ovom hotelu najvišom ocenom.

 

Alykanas Grand Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Ovaj odlično lociran hotel smestio se na jednoj od lepših peščanih plaža Zakintosa, “Alykanas beach”. Početkom 2022. godine hotel se renovira, zbog čega će za leto 2022 dočekati svoje goste u novom ruhu. Hotel se nalazi na peščanoj plaži sitnog peska i postepenog ulaska u more, što predstavlja omiljen deo kod porodica sa malom decom. Grad Zakintos je udaljen 15km, a od aerodrom 19 km.

Alykanas Grand Beach Hotel 4* Zakintos

Plaža: Hotel se nalazi na plaži, gde se suncobrani i ležaljke doplaćuju, kao i sportovi na vodi nedaleko od hotela (100m), dok su suncobrani i ležaljke pored bazena besplatni. Peškiri za plažu su dostupni gostima (uz doplatu 2,50 eur po peškiru)

Sobe: Hotel u svom sastavu ima 135 soba, raspoređenih u tri zgrade. Kvadrature su od 27-29m2 i mogu da prime maksumum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu), klima uređaj (besplatno), mini frižider, balkon ili terasu. Sobe se sastoje od dva odvojena kreveta ili francuskim ležajem, dok je treći, odnosno četvrti krevet pomoćni ležaj. Krevetac za bebu je gostima na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, glavni restoran, a la kart restoran (bez doplate-obavezna rezervacija unapred), bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, mini klub i igralište za decu, wi-fi, TV Kutak.

Usluga: All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Napomena: Hotel pruža mogućnost da njegovi gosti osim u ovom, svoj all inclusive mogu da koriste u svim hotelima iz ovog hotelskog lanca, čime pruža gostima mogućnost da ukoliko žele da istraže ostrvo i posete druga letovališta, da u tim hotelima mogu da koriste ručak, večeru, užine i pića. Ova pogodnost važi za hotele na sledećim lokacijama:
1. Zante Plaza hotel & apartments 3* – letovalište Laganas
2. Klelia Beach Hotel 4* – letovalište Kalamaki
3. Exotica Hotel & Spa 4* – letovalište Kalamaki
4. Keri village & Spa 4* (ovaj hotel je namenjen samo odraslima iznad 16 godina) – mesto Keri.

 

Careta Paradise 4*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Ovaj pre svega porodični hotelski rizort sa akva parkom koji se sastoji od 9 objekata, smešten je nedaleko od najpopularnijeg letovališta Tsilivi (1,2 km) u mestu Tragaki. Nalazi  se na  8 kilometara od centra grada i luke Zakintosa i 12 kilometara od aerodroma.

Careta Paradise 4* Zakintos

Plaža: Peščana plaža “Ampoula” je udaljena 300 metara od hotela (suncobrani i ležaljke uz doplatu).

Sobe: Hotel raspolaže sa 225 soba raspoređenih u prizemlju ili na prvom sptratu. U našoj ponudi su sobe tipa “porodične” (30kvm) koje se sastoje od dve prostorije od čega u jednoj bračni ležaj, dok su u drugoj prostoriji dva singl ležaja. Porodična soba može da primi maksim dve odrasle  osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, dok je beba kao peti putnik u sobi na upit. Sadrži klima uređaj (besplatno), SatTV, telefon, Wi-Fi (uz doplatu u sobama), frižider, sef (uz doplatu – 2,5 evra dnevno, plaćanje na licu mesta), kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, terasu ili balkon. Krevetac za bebu - na upit (besplatno, obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, lobi, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečji bazen,  vodeni park sa nekoliko tobogana, glavni restoran, teretana (besplatno), igralište za decu, wi-fi besplatno u lobiju hotela.

Usluga: All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.
All inclusive koncept se sastoji u sledećem:
Bar sa pićem od 11-23h, doručak od 07:30-10:00h, ručak od 12:30-14:30h, večera od 18:30-21:00h. Popodnevna užina je na raspolaganju gostima od 11:00-17:00h, bezalkoholni napitci od 10:30-23:00h u glavnom baru, a lokalna alkoholna pića od 11:00-23:00h, takođe u glavnom baru.

 

Palazetto Hotel 4*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Ovaj hotelski rizort na plaži letovališta Tsilivi, nosi oznaku „adults only“ i namenjen je samo odraslim osobama. Nalazi se pored sestrinskog hotela Tsilivi beach sa kojim zajedno pripada lancu hotela „Blue Collection Resorts“. Od centra letovališta je udaljen nekoliko minuta hoda, a od glavnog grada Zakintosa 5 kilometara. Aerodrom Dionisios Solomos se nalazi na 8 kilometara udaljenosti.

Palazetto Hotel 4* Zakintos

Plaža: Peščana plaža letovališta Tsilivi, sitnog peska i bistrog jonskog mora, nalazi se ispred hotela Palazzeto suites, što ga ujedno čini izuzetno lociranim hotelom. Suncobrani i ležaljke na plaži su dostupni gostima uz doplatu na licu mesta.

Sobe: Hotel ima ukupno 26 soba tipa „suite“ i pruža udoban smeštaj svim svojim gostima. Šest soba ima direktan izlaz na bazen (na upit). Mogu biti sa pogledom na bazen ili kopno. Sobe su uređene sa stilom da zadovolje i najzahtevnije klijente, veoma su prostrane i moderno dekorisane. Sadržaji sobe su: klima uređaj, Sat TV, telefon, frižider, mini bar, kupatilo sa hidromasažnom kadom, bade mantil i papuče, set za kafu i čaj. Maksimalan broj osoba u sobama je tri odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, lobi, lobi bar, TV sala, restoran sa divnim pogledom na jonsko more i nezaboravne zalaske sunca, bar na plaži i bazenu, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), „room service“, parking, lift, teretana, relax i spa tretmani (na upit, uz doplatu na licu mesta). 

Usluga: Polupansion. Doručak i večera se služe po principu "a la kart" u restoranu hotela. 

 

Tsilvi Beach Hotel 4*

LOKACIJA: Zakintos, Grčka
LINK HOTELA

Lokacija: Najprodavaniji hotel iz naše ponude nalazi se u srcu turističkog mesta Tsilivi, što ovaj hotel čini privilegovanim i idealnim za porodični odmor. Hotel je 2019. godine renovirao svoje javne delove lobi, restoran, plažni bar, kao i sobe, te će i u ovoj sezoni dočekati svoje goste u modernijem ruhu. Na pešačkoj je distanci od brojnih taverni, kafića i prodavnica, udaljen 6 kilometara od glavnog grada na ostrvu i 10 kilometara od aerodroma.

Tsilvi Beach Hotel 4* Zakintos

Plaža: Nalazi se na peščanoj plaži koju krasi oznaka “plava zastavica”. Kristalno čisto more i postepen ulazak u vodu su glavni razlozi zašto ga porodice biraju, posebno one sa malom decom. Ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu na licu mesta 6 evra za set od dve ležaljke).

Sobe: U sklopu hotela se nalaze 173 sobe. Gosti se odlučuju između standardnih i porodičnih soba, renoviranih 2019.godine. U standardnu sobu  se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, dok porodična soba može smestiti dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle i jedno dete (kreveti na sprat). Svaka soba je klimatizovana (klima je uključena u cenu) i ima balkon ili terasu, telefon, frižider, kupatilo (wc/tuš, fen za kosu), sef i Wi-Fi internet. Bebi krevetac je moguće dobiti besplatno na upit (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Brojni su sadržaji ovog hotela: recepcija, lobi, restoran, bar pored bazena i plaže, 2 spoljašnja bazena, peškiri za plažu (uz doplatu na licu mesta), dečji bazen i igralište za decu, đakuzi, terasa za sunčanje, internet kutak, parking, animacija za decu i odrasle.

Usluga: All inclusive, obroci doručak, ručak i večera (samoposluživanje po principu švedskog stola). Obroci se poslužuju u sledećim terminima: doručak 07:30-10:00h, ručak od 12:30-14:30h i večera od 19:00-21:30h. Lokalna pića i napitci u glavnom baru kod bazena u periodu od 11:00-23:00h. U periodima od 11:00-12:00 i od 14:30-18:00h u glavnom baru kod bazena i plaže služi se užina. Sladoled za decu u toku celog dana, a za odrasle u toku ručka i večere. Aktivnosti koje su uključene su: stoni tenis, pikado, sportske aktivnosti: aerobik, mini košarka, odbojka, animacioni program (grčko veče, kviz, bingo, šou program, karaoke..).
Dodatno se doplaćuje: ležaljke i suncobrani na plaži.

Napomena: Jedan je od omiljenih hotela naših putnika, sa veoma dobrom uslugom i izvrsnom ponudom kako grčkih, tako i specijaliteta internacionalne kuhinje. Ističe se po odličnoj lokaciji i za preporuku je svim tipovima putnika.