Palazetto Hotel 4* Zakintos
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Palazetto Hotel 4* Zakintos

Ovaj hotelski rizort na plaži letovališta Tsilivi, nosi oznaku „adults only“ i namenjen je samo odraslim osobama. Nalazi se pored sestrinskog hotela Tsilivi beach sa kojim zajedno pripada lancu hotela „Blue Collection Resorts“. Od centra letovališta je udaljen nekoliko minuta hoda, a od glavnog grada Zakintosa 5 kilometara. Aerodrom Dionisios Solomos se nalazi na 8 kilometara udaljenosti.

Poseti sajt

Plaža: Peščana plaža letovališta Tsilivi, sitnog peska i bistrog jonskog mora, nalazi se ispred hotela Palazzeto suites, što ga ujedno čini izuzetno lociranim hotelom. Suncobrani i ležaljke na plaži su dostupni gostima uz doplatu na licu mesta.

Sobe: Hotel ima ukupno 26 soba tipa „suite“ i pruža udoban smeštaj svim svojim gostima. Šest soba ima direktan izlaz na bazen (na upit). Mogu biti sa pogledom na bazen ili kopno. Sobe su uređene sa stilom da zadovolje i najzahtevnije klijente, veoma su prostrane i moderno dekorisane. Sadržaji sobe su: klima uređaj, Sat TV, telefon, frižider, mini bar, kupatilo sa hidromasažnom kadom, bade mantil i papuče, set za kafu i čaj. Maksimalan broj osoba u sobama je tri odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, lobi, lobi bar, TV sala, restoran sa divnim pogledom na jonsko more i nezaboravne zalaske sunca, bar na plaži i bazenu, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), „room service“, parking, lift, teretana, relax i spa tretmani (na upit, uz doplatu na licu mesta). 

Usluga: Polupansion. Doručak i večera se služe po principu "a la kart" u restoranu hotela.