Sandy Maria Studios Zakintos
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Sandy Maria Studios Zakintos

Studiji Sandy Maria se nalaze u mirnom kraju letovališta Tsilivi, na udaljenosti od oko 700 m od popularne peščane plaže koja broji veliki broj suncobrana i ležaljki (uz doplatu). Osim rekvizita i plažnih barova, boravak upotpunjuju i brojni sportovi na vodi. Centar letovališta sa brojnim kafeterijama, restoranima, marketima i suvenirnicama se nalazi na udaljenosti od oko 600 metara. Ovaj smeštajni objekat predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak ostrva, kao i odličnu opciju za putnike koji žele ekonomičan odmor. Glavni grad Zakintos je udaljen 4 km, a aerodrom 10 km.

Poseti sajt

Plaža: Popularna peščano šljunkovita plaža letovališta se nalazi na udaljenosti od oko 700 m. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju.

Sobe: Hotel u svom sastavu poseduje sobe tipa studio, sa kuhinjom i osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka. Svi studiji u ponudi agencije YOUR WAY imaju pogled na bazen i nalaze se na prvom ili drugom spratu. Sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu 1,50 evra po danu/po studiu), klima uređaj (uz doplatu 5 evra po danu/po studiu), mini frižider, balkon ili terasu. Gosti sami vode računa o higijeni studija, dok se promena peškira vrši na zahtev putnika. Krevetac za bebu, gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, Tv kutak.

Usluga: Najam.

Napomena: Preporuka putnicima koji tragaju za ekonomičnim odmorom.