Alykanas Grand Beach Hotel 4* Zakintos
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Alykanas Grand Beach Hotel 4* Zakintos

Ovaj odlično lociran hotel smestio se na jednoj od lepših peščanih plaža Zakintosa, “Alykanas beach”. Početkom 2022. godine hotel se renovira, zbog čega će za leto 2022 dočekati svoje goste u novom ruhu. Hotel se nalazi na peščanoj plaži sitnog peska i postepenog ulaska u more, što predstavlja omiljen deo kod porodica sa malom decom. Grad Zakintos je udaljen 15km, a od aerodrom 19 km.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na plaži, gde se suncobrani i ležaljke doplaćuju, kao i sportovi na vodi nedaleko od hotela (100m), dok su suncobrani i ležaljke pored bazena besplatni. Peškiri za plažu su dostupni gostima (uz doplatu 2,50 eur po peškiru)

Sobe: Hotel u svom sastavu ima 135 soba, raspoređenih u tri zgrade. Kvadrature su od 27-29m2 i mogu da prime maksumum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu), klima uređaj (besplatno), mini frižider, balkon ili terasu. Sobe se sastoje od dva odvojena kreveta ili francuskim ležajem, dok je treći, odnosno četvrti krevet pomoćni ležaj. Krevetac za bebu je gostima na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, glavni restoran, a la kart restoran (bez doplate-obavezna rezervacija unapred), bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, mini klub i igralište za decu, wi-fi, TV Kutak.

Usluga: All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Napomena: Hotel pruža mogućnost da njegovi gosti osim u ovom, svoj all inclusive mogu da koriste u svim hotelima iz ovog hotelskog lanca, čime pruža gostima mogućnost da ukoliko žele da istraže ostrvo i posete druga letovališta, da u tim hotelima mogu da koriste ručak, večeru, užine i pića. Ova pogodnost važi za hotele na sledećim lokacijama:
1. Zante Plaza hotel & apartments 3* – letovalište Laganas
2. Klelia Beach Hotel 4* – letovalište Kalamaki
3. Exotica Hotel & Spa 4* – letovalište Kalamaki
4. Keri village & Spa 4* (ovaj hotel je namenjen samo odraslima iznad 16 godina) – mesto Keri.