Blue Waves Aparthotel Zakintos
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Blue Waves Aparthotel Zakintos

Ovaj izuzetno lociran hotel apartmanskog tipa, našao je svoje mesto na dugoj peščanoj plaži letovališta Laganas, a u njegovom mirnom kraju, daleko od gužve centra ovog mesta. Plaža Laganas se nalazi u sklopu istoimenog prirodnog “Vodenog nacionalnog parka”, zbog čuvenih kornjača Carreta Caretta koje su našle svoje stanište u ovom delu jonskog mora. Između ostalog, ovo se smatra razlogom zbog kojeg brojni turisti biraju baš ovo ostrvo za mesto svog odmora. Glavni grad Zakintos je udaljen 9 km, a aerodrom 2,5 km.

Poseti sajt

Plaža: Nalazi se na plaži sitnog peska i kristalno bistrog jonskog mora. Ulazak u vodu je postepen što posebno pogoduje porodicama sa malom decom. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju gostima (uz doplatu na licu mesta).

Sobe: Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa “studio” koji mogu biti kapaciteta maksimum tri osobe ili studiji sa maksimalnim kapacitetom do 4 osobe (dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Treći, odnosno četvrti ležaj je pomoćni-na izvlačenje. Nalaze se na visokom prizemlju ili prvom spratu.  Studiji u svom sastavu imaju: mini kuhinju sa osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka, ketler, kupatilo sa kadom, fen, sef (uz doplatu 3 evra dnevno), klima uređaj (uz doplatu 5 evra dnevno), TV, Krevetac za bebu gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: U svom sastavu aparthotel ima:  lobi sa garniturom za sedenje, Wi-Fi u javnim delovima hotela (uz doplatu 10 evra nedeljno za jedan uređaj, odnosno 15 evra nedeljno za dva uređaja), restoran iz kog se pruža pogled na plavetnilo jonskog mora, gde gosti mogu uživati u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje tokom celog dana (nije uključeno u cenu). 

Usluga: Najam.

Napomena: Zbog odličnog položaja na lepoj peščanoj plaži, preporučujemo ovaj aparthotel svim onim onim putnicima koji tragaju za lepim ambijentom i mirnim odmorom, kao i porodicama sa malom decom.