Iliessa Beach Hotel 3* Zakintos
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Iliessa Beach Hotel 3* Zakintos

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Turističko letovalište Argasi, u kome se nalazi je odlična polazna tačka za sve putnike koji žele da posete atraktivne plaže Vasilikosa, južnog dela ostrva, bilo da se radi o putnicima koji rentiraju automobil, skuter ili o onima koji planiraju da koriste lokalni prevoz do ove turističke zone. Hotel je preporuka za porodice zbog prelepog vrta i zelenih površina pored plaže i bazena, ali i za parove koji žele da budu smešteni u sadržajnom letovalištu koje nudi veliki broj barova, kafića i restorana. Za ljubitelje popularnih grčkih klubova, na svega 2 kilometra nalaze se neki od najpopularnijih na ostrvu. Hotel Iliessa Beach je udaljen 6 kilometara od aerodroma.

Poseti sajt

Plaža: Plaža veoma sitnog peska i postepenog ulaska u more, nalazi se ispred samog hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste, a raspoređeni su na lepoj zelenoj površini koja se pruža do same plaže. Bazen sa ležaljkama i suncobranima su svega nekoliko koraka udaljeni od same plaže.

Sobe: Hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. Naša agencija u svom zakupu ima standardne sobe sa pogledom na bazeni i standardne sobe land view. Svaka soba je klimatizovana (centralna klima je uključena u cenu, ograničen broj sati rada tokom dana u julu i augustu) i ima balkon, telefon, TV, frižider, kupatilo (tuš/wc, fen za kosu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet (uključen u cenut.Standarna soba pogled bazen može da primi maksimum tri osobe, dok standard soba land view može da primi maksimum dve osobe. Sobe sadrže dva spojena standardna ležaja, dok je za treću osobu na raspolaganju pomoćni ležaj. Bebi krevetac se dobija na upit i besplatan je (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran u kome se služi doručak, otvoren bazen oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela, dečiji bazen, igralište za najmlađe, internet kutak i parking. Pažljivo negovana bašta sa brojnim cvećem i rastinjem upotpunjuje opštu sliku ovog hotela.

Usluga: Usluga u ovom hotelu je noćenje sa doručkom ili  polupansion. Doručak se služi u hotelskom restoranu po principu švedskog stola (samoposluživanje), dok se večera služi u hotelu Mimoza beach 3* koji se nalazi 70 m od hotela, večera je po principu švedskog stola (samopoluživanje).

Napomena: Sjajna lokacija u centru mesta omogućava prijatne šetnje u živopisnom letovalištu, a sa druge strane i mogućnost čestih odlazaka do glavnog grada koji se nalazi na svega 3 kilometra udaljenosti.