Majorka leto 2024

Cena od 803 eur / po osobi

Letovanje Majorka 2023.

Individualni polasci na Majorku tokom cele godine. 

Sa razlogom je putovanje na Majorci odmor u pravom raju. Prepoznatljiva gostoljubivost Španaca, odlična hrana, komforni hoteli i kristalno čisto more učiniće vaš odmor nezaboravnim.  

Više o Majorki

Palma de Majorka je jedno od najlepših balearskih ostrva, upravo zbog svog položaja u mediteranu. Nalazi se u Sredozemnom moru istočno od obale Španije. Od uvek je bila na meti raznih osvajača, a danas je jedna od najpopularnijih evropskih destinacija za letovanje. Od pedesetih godina prošlog veka počeo je masovni turizam na Majorci koji je promenio fizionomiju grada i potpuno ga prilagodio turistima sa svih strana sveta. Zvanični jezici na Majorci su katalonski i španski, dok se sa svima možete sporazumeti na engleskom jeziku, kako je ova destinacija veoma dobro turistički razvijena.

Majorka se može pohvaliti dugim peščanim plažama, borovim šumama, brojnim lagunama i uvalama, kao i urbanim noćnim životom. Obiluje bujnom vegetacijom, bogatim kulturno-istorijskim nasledjem, ljubaznim ljudima i poznata je po toplom španskom gostoprimstvu. Majorka je idealno mesto za odmor od prvih prolećnih meseci pa sve do kasne jeseni. Najpoznatije turističke zone na Majorci su svakako Can Pastilla, El Arenal, Megaluf i Playa de Palma, jer se u njima nalazi veliki broj peščanih plaža koje su primamljive turistima.

 

Majorka Španija, katedrala u centru grada. Prelep pogled na kanal pored katedrale i okolinu sa fontanom.

 

El Arenal je nadaleko poznat kao mesto koje uglavnom privlači turiste nemačke nacionalnosti. Lokalno stanovništvo govori i nemački jezik pored engleskog. Arenal je nekada bio malo ribarsko selo koje se kroz vreme pretvorilo u jednu od vodećih turističkih destinacija, zbog svih svojih atrakcija od kojih je najpoznatija njegova peščana plaža duga 5 km, a na njoj će svaki putnik pronaći nešto za sebe, od sunčanja i kupanja u kristalno čistoj vodi, do odličnih restorana ili najvećeg vodenog parka na ostrvu – Aqualend de Arenal.

Megaluf je sa druge strane prilagodjen putnicima britanske nacionalnosti. Poseduje veliki izbor barova na plaži u kojima svakog dana možete posetiti jednu od raznih žurki. Ukoliko ste ljubitelj sportova na vodi ovde ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Pored velikog broja aktivnosti, najveća prednost Megaluf-a su nestvarno lepe bele, peščane plaže koje privlače turiste.

 

Plaža sa velikim plavetnilom na Majorci, nedaleko od S Arenala

 

Hrana na Majorki

Na Majorci se morate upoznati sa čuvenom španskom kuhinjom kao i dobrim vinima. Masline i bademi su tipičan sastojak tradicionalne kuhinje ovog ostrva, dok su najpopularnija jela kuvani pirinač sa šafranom, piletinom, svinjetinom i povrćem kao predstavnik slane kategerije. Od slatkiša je svakako najpoznatija ensajmada. Vina se na Majorci proizvode još od doba rimljana, a prave se najčešće od autohtonog groždja. Nećete pogrešiti ukoliko poručite belo ili crveno vino, u nekom od restorana sa domaćom kuhinjom, te možete odabrati pravi spoj hrane i pića za vas.

Šta obići na ostrvu Palma de Majorka

Glavni grad Majorke je Palma. Upoznaćemo se sa gotičkom katedralom La Seu koju je rekonstruisao Gaudi i nalazi se pod zaštitom Uneska, a unutar nje se nalazi muzej sa slikama religiozne tematike. Katedrala je izgradjena 1601. godine, a gradja je započeta još skoro 400 godina ranije. Obići ćemo Valjdemosu, selo koje je smešteno u planinama, a poznato je po Šopenovoj kući koja je otvorena za posete. Obilazimo i mesto i luku Soljer, a u Palmi je i veliki broj usidrenih jahti duž cele obale, koji privlače pažnju ljubitelja nautike.

 

Glavni Grad ostrva Majorka i luka, slikani sa vidikovca. Palma de Majorka, Španija

 

Majorka - noćni život

Palma je poznata i po dobrom noćnom životu. Najpoznatija je ulica Avinguda de Gabriel Roca u Palmi, u kojoj se nalaze brojni kafići i klubovi gde je provod zagarantovan. Ukoliko ste preferirate latino muziku, obavezno posetite jedan od manjih španskih ili brazilskih klubova, u kojima je ulaz uglavnom slobodan dok je atmosfera i više nego dobra. Španci su poznati po plesovima i dobroj atmosferi. Svi plešu salsu, a ko se još uvek nije oprobao u tome, neko od lokalaca će biti i više nego srećan da vam pokaže prve korake ovog poznatog plesa.

Letujte sa nama na Majorki

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD – PALMA DE MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Palma de Majorku (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Smeštaj u hotel prema pravilima hotela. Izabrana usluga. Noćenje. 

DAN 2-PRETPOSLEDNJI DAN: PALMA DE MAJORKA

Doručak. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje. 

POSLEDNJI DAN: PALMA DE MAJORKA - BEOGRAD

Doručak ili lanč paket u slučaju ranijeg leta. Let iz Palma de Majorke za Beograd (sa ili bez presedanja, u zavisnosti od odabrane avio karte). Kraj programa. 

Cene i uslovi

TERMIN PUTOVANJA:

Datum polaska:MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Datum povratka:MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

 

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata u periodu visoke sezone (MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

SWISS

Cirih

X

8 kg

X

330 €

AIR SERBIA

Direktan let

X

7 kg

X

350 €

AUSTRIAN

Beč

X

8 kg

X

330 €

SMEŠTAJ I TRANSFER:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja, u periodu visoke sezone (MAJ / JUN / JUL / AVGUST / SEPTEMBAR). Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku. Za detaljan cenovnik i proveru raspoloživosti pošaljite nam upit i brzo ćemo Vam poslati ponudu na mejl.

NAZIV HOTELA:Noćenje sa doručkomPolu pansionAll inclusive
Don Pepe 3*

647 €

X

X

Pinos Playa 3*

473 €

635 €

X

Seramar Luna – Luna Park 3*

477 €

523 €

X

Ipanema Park & Ipanema Beach 3*

482 €

642 €

X

Torre Azul Spa  4*

622 €

683 €

X

Alondra 3*

X

535 €

X

INNSiDE by Melia Calvia Beach 4*

914 €

1059 €

X

MLL Hotel Palma Bay Club Resort 3*

X

X

641 €

Samos 3*

661 €

730 €

868 €

Club Hotel Cala Ratjada 3*

642 €

X

X

Manaus 3*

618 €

667 €

X

Bellevue Belsana 3*

561 €

601 €

X

Pierre & Vacances Hotel Vistamar 4*

517 €

655 €

X

Flamboyan-Caribe 4*

903 €

965 €

1048 €

JS Paradise Sports 3*

518 €

616 €

X

Mix Smart 3+*

478 €

X

X

Tora 3+*

539 €

692 €

X

Globales Verdenar 3+*

779 €

X

X

Guyanese Wave 4*

516 €

550 €

X

Rural Son Jorda 4*

568 €

X

X

Hipotels Cala Bona Club 4*

636 €

748 €

X

Whala!Fun 4*

586 €

X

X

Whala!Beach 4*

517 €

662 €

X

Club Cala Marsal 4*

577 €

732 €

946 €

Na Taconera Sport & Relax 4*

571 €

799 €

X

Indica Rock 4*

959 €

1010 €

X

Global Cala Bona Suites 4*

902 €

X

X

Can Picafort Palace 4*

711 €

864 €

X

The Seagulls Suites 4+*

773 €

X

X

Alegria Alzinar Mar Suites 5*

624 €

744 €

972 €

CM Mallorca Palace 5*

875 €

1104 €

X

Victoria Gran Melia 5*

983 €

1270 €

X

Alcudia Port Suites 5*

1015 €

1314 €

X

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 205 EUR + smeštaj 7 noćenja – X (standardna soba) X EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: X EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

330 EUR

Don Pepe 3* - Noćenje sa doručkom

473 EUR

803 EUR

350 EUR

Pinos Playa 3* - Polu pansion

523 EUR

853 EUR

330 EUR

Alegria Alzinar Mar Suites 5* - All inclusive

641 EUR

971 EUR

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Palma de Majorka – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg i/ili čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 787,50 RSD, doplata za Covid-19 +393,75 RSD = ukupno po osobi 1181,25 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID–19 USLOVI PUTOVANJA:

Prestaju da važe sva ograničenja za državljane Republike Srbije za ulazak u Kraljevinu Španiju u vezi sa Covid – 19.

Preporuka za nošenje maski u zatvorenom prostoru ostaje na snazi, dok je nošenje maski u javnom prevozu i zdravstvenim ustanovama obavezno.

Ove odluke vlade su promenljive i u bilo kom momentu mogu biti suspendovane ili izmenjene.

NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Your Way DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A25
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Don Pepe 3*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel se nalazi oko 12km od centra Palme. U hotelu je recepcija, restoran za doručak, kafić i terasa.

Don Pepe 3* Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga može biti na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom (švedski sto).

Smeštajne jedinice: 154

Double economy to the inner couryard: Tuš kabina ili kada, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI.

Double room facing the inner courtyard: Tuš kabina ili kada, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Guyanese Wave 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od plaže 800 metara. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lounge, biblioteka, jedan buffet restoran, bar na bazenu, kafić, iznajmljivanje vozila, zatvoreni bazen, terasa i bazen na otvorenom.

Guyanese Wave 4* Mjorka Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Bilijar i teretana.

Smeštajne jedinice: 142

Double Room: 26-30 m2, kupatilo, tuš kabina, fen, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Superior Double Room: 51-60 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Pinos Playa 3*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel se nalazi direktno na moru, udaljen od plaže 150 metara. U hotelu se nalazi recepcija, parking, lobi, sef, jedan buffet restoran, bar na bazenu, kafić, mogućnost iznajmljivanja vozila, servis za pranje veša, terasa, bašta i bazen.

Pinos Playa 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice: 104

Double Room: 16-20 m2, kupatilo, tuš kabina ili kada, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

Double Room Side Sea View: Sporedna zgrada, pogled na more, kupatilo, tuš kabina ili kada, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

Double Sea View: Pogled na more, renovirana soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, ventilator, sef, TV, telefon, frižider, balkon.

 

Mix Smart 3+*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U neposrednoj blizini El Arenal plaže. U hotelu se nalazi recepcija, sef, coffe shop, mogućnost medicinske struče pomoći i terasa.

Mix Smart 3+* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (iz menija).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 30

Double Superior Best Price: Prilagodjena invalidima, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Superior Double Room: Prilagodjena invalidima, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Seramar Luna – Luna Park 3*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, lounge, soba sa video igricama, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i dva bazena.

Seramar Luna – Luna Park 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Streljaštvo, stoni tenis, animacije.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, pikado, stoni fudbal.

Smeštajne jedinice: 550

Double Room: Pogled na baštu i bazen, renovirana soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, klima, grejanje, sef, TV, telefon i balkon.

Single Room: Kupatilo, tuš kabina ili kada, klima, grejanje, sef, telefon, balkon.

Double Room Economy: Renovirana soba, kupatilo, tuš kabina ili kada, klima, grejanje, sef, TV, telefon i balkon.

 

JS Paradise Sports 3*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel je samo za odrasle, preko 16 godina. U hotelu se nalazi recepcija, soba sa video igricama, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, bar, terasa, bašta i bazen.

JS Paradise Sports 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Fitnes sala, teretana u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Hajking, treking, personalni trener i ture biciklom.

Smeštajne jedinice: 125

Double Room Economy: Kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Double Room: Kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Tora 3+*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, sef, servis za budjenje, WIFI, jedan buffet restoran, kafić, bar, mogućnost medicinske stručne pomoći, terasa, bašta, bazen.

Tora 3+* Majorka Španija

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Stoni tenis i muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar i tenis.

Smeštajne jedinice: 81

Double Room: Kupatilo, tuš kabina, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Single Room: Kupatilo, tuš kabina, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Rural Son Jorda 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, parking, WIFI, kafić, bar, mogućnost medicinske stručne pomoći, terasa, bašta i bazen.

Rural Son Jorda 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 20

Double Room: 10-15 m2, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, minibar, TV.

 

Hipotels Cala Bona Club 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel je direktno na moru, udaljen od centra grada 800 metara. U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, WIFI, mini market, jedan a la carte restoran, jedan buffet restoran, lobi bar, bar na bazenu, kafić, terasa i bazen.

Hipotels Cala Bona Club 4* Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola i besplatno piće od 10am-11pm).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, fitnes sala, animacije.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže, kozmetički tretmani, bilijar, tenis i iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 348

Studio:  Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, mikrotalasna, aparat za kafu, toster, frižider, balkon.

Apartment One Bedroom: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojena spavaća soba, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, mikrotalasna, aparat za kafu, toster, frižider, balkon.

 

Whala!Fun 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Udaljen je od plaže 200 metara. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, snack bar, kafić na krovu, mogućnost iznajmljivanja vozila, terasa, lejzi begovi i bazen.

Whala!Fun 4* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Smeštajne jedinice: 121

Double Room: Kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, WIFI i balkon.

 

Whala!Beach 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samom šetalištu pored plaže Playa S‚Arenal. U hotelu se nalazi recepcija, lounge, piće dobrodošlice, bazen za decu, mogućnost iznajmljivanja vozila, konferencijska sala, mogućnost pružanja medicinske stručne pomoći, besplatan kasni check out.

Whala!Beach 4* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar i iznajmljivanje bicikla. 

Smeštajne jedinice: 325

Double Room Economy: Dvokrevetna soba, fen, tuš kabina, telefon i balkon.

Double Room Side Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, fen, tuš kabina, telefon i balkon.

 

Globales Verdenar 3+*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, jedan a la carte restoran, bar na bazenu, lounge bar, mogućnost medicinske stručne pomoći, terasa i bazen.

Globales Verdenar 3+* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Animacija.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Kanu, jet ski, golf i ronjenje.

Smeštajne jedinice: 197

Apartment One Bedroom: Stan, dve spavaće sobe, pogled na ulicu, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, mikrotalasna, toster, frižider, balkon ili terasa. 

 

Club Cala Marsal 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel je u neposrednoj blizini plaže Cala Marsal, na oko 200 metara. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, soba sa video igricama, jedan a la carte restoran roštiljskih specijaliteta, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, bar na bazenu, kafić, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Club Cala Marsal 4* Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka), pun pansion (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, kao i besplatna pića tokom obroka) i all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, pića (bezalkoholna pića, mineralna voda, kafa, čaj, pivo, lokalna žestina, vino, voda od 10:30am-11pm), užine i sladoled).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Odbojka, fudbal, boćanje, stoni tenis, teretana, tenis, animacije i muzika uživo.

Smeštajne jedinice: 347

Double Room: 21-25 m2, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon i balkon.

Double Room Side Sea View: 21-25 m2, pogled na more,   kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon i balkon.

Family Room: 31-35 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, sofa, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, balkon.

 

Na Taconera Sport & Relax 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, sef, WIFI, lounge bar, igraonica, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, snack bar, kafić, menjačnica, terasa, terasa na krovu i dva bazena.

Na Taconera Sport & Relax 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka) i pun pansion (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, kao i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Animacije.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, masaže, odbojka, fudbal na pesku, teretana, golf, tenis, iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 210

Double Room: Renovirana, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Single Room: Renovirana, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Double Room Terrace: Renovirana, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, terasa.

 

Indica Rock 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, diskoteka, jedan a la carte restoran, lobi, bar na krovu, menjačnica, terasa, lejzi begovi i bazen.

Indica Rock 4* Majorka Hotel

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana i iznajmljivanje bicikla.

Smeštajne jedinice: 245

Double Room: 16-20 m2, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Single Room: 10-15 m2, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Double Deluxe: 16-20 m2, renovirana soba, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

The Seagulls Suites 4+*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, jedan buffet restoran, lobi bar, bar na bazenu, zatvoreni bazen, terasa, bašta, dva bazena na otvorenom i jacuzzy.

The Seagulls Suites 4+* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Spa, jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 109

Double Pool View: 21-25 m2, pogled na bazen, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon.

Suite: 51-60 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, još jedna odvojena spavaća soba, sto, sofa, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon.

Suite Pool View: 51-60 m2, pogled na bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, još jedna odvojena spavaća soba, sto, sofa, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon.

 

Global Cala Bona Suites 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, sef, WIFI, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, lobi bar, snack bar, kafić, servis za pranje veša, bazen u zatvorenom prostoru, terasa, bašta, lejzi begovi i bazen na otvorenom prostoru.

Global Cala Bona Suites 4* Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka) i all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, besplatna pića i užine).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Stoni tenis, teretana, animacije, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 86

Suite Pool View: 36-40 m2, pogled na bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, još jedna odvojena spavaća soba, twin kreveti, sofa, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, sto za šminkanje, klima, sef, TV, radio, telefon, frižider, balkon.

Family Suite Pool View: 36-40 m2, pogled na bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, još jedna odvojena spavaća soba, twin kreveti, sofa, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, sto za šminkanje, klima, sef, TV, radio, telefon, frižider, balkon.

 

Can Picafort Palace 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, klima, sef. WIFI, mini market, jedan buffet restoran, bar na bazenu, kafić, mogućnost iznajmljivanja vozila, bazen u zatvorenom prostoru, terasa i bazen na otvorenom prostoru.

Can Picafort Palace 4* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Odbojka na pesku, košarka, stoni tenis i teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis, jacuzzy i sauna.

Smeštajne jedinice: 185

Studio: Kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, frižider, balkon.

Apartment One Bedroom: 46-50 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, još jedna odvojena spavaća soba, kupatilo, kada, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, čajna kuhinja, frižider i balkon.

 

Alegria Alzinar Mar Suites 5*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, jedan buffet restoran lokalne kuhinje, bar na bazenu, snack bar, lounge bar, bazen u zatvorenom prostoru, terasa, lejzi begovi, dva bazena u otvorenom prostoru i jacuzzy.

Alegria Alzinar Mar Suites 5* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto), polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka) i all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, besplatna pića i užine).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Teretana i animacije.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jacuzzy.

Smeštajne jedinice: 128

Junior Suite: 26-30 m2, kupatilo, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon.

Single Room: 16-20 m2, kupatilo, tuš kabina, fen, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon.

 

CM Mallorca Palace 5*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od plaže 250 metara. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, berbernica, jedan buffet restoran, snack bar, kafić, servis za pranje veša, bazen u zatvorenom prostoru, terasa, bašta i bazen na otvorenom.

CM Mallorca Palace 5* Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 113

Double Room: 31-35 m2, pogled na baštu i bazen, kada, klima, grejanje, minibar, sef, TV, radio, telefon, WIFI, balkon ili terasa.

Suite: 61-70 m2, pogled na baštu i bazen, renovirana soba, jedna odvojena spavaća soba, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, klima, grejanje, minibar, TV, radio, telefon, WIFI i balkon.

Premium Double Room: 31-35 m2, pogled na baštu i bazen, kada, klima, grejanje, minibar, sef, TV, radio, telefon, WIFI i terasa.

 

Victoria Gran Melia 5*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotelj je udaljen od aerodroma oko 12 km, a od centra grada 2 km. U hotelu se nalazi konsijerž usluga, servis za pranje i peglanje veša, mogućnost iznajmljivanja vozila, hotelska garaža, mogućnost iznajmljivanja bicikla, konferencijska sala i menjačnica.

Victoria Gran Melia 5* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polu pansion (doručak i večera na bazi švedskog stola i besplatna pića tokom obroka).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 123

Double Room Classic: Dvokrevetna soba, odvojena spavaća od dnevne sobe, fen, tuš kabina ili kada, telefon.

Double Room Deluxe Side Sea View: Dvokrevetna soba, odvojena spavaća od dnevne sobe, balkon, fen, tuš kabina ili kada, telefon, pogled na more.

 

Alcudia Port Suites 5*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, klima, WIFI, jedan a la carte restoran lokalne kuhinje, lobi bar, bar na bazenu, servis za pranje veša, terasa, bašta i bazen.

Alcudia Port Suites 5* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Wellness centar, jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 66

Double Room: 21-25 m2, pogled na ulicu, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za kafu i balkon.

Double Superior Pool View: 21-25 m2, pogled na bazen, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za kafu i balkon.

Suite Roof Terrace Sea View: 36-40 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, jedna odvojena spavaća soba, sofa, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, ogledalo, klima, grejanje, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, aparat za kafu, balkon i jacuzzy.

 

Ipanema Park & Ipanema Beach 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Porodični hotel koji je udalje od plaže oko 5 minuta pešice. Nalazi se u centru S`Arenala, a u blizini su brojni kafići, restorani i marketi. Od aerodroma je udaljen oko 7 km. U hotelu se nalazi loni, recepcija, WIFI, bašta.

Ipanema Park & Ipanema Beach 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Bazen.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, bilijar, golf i teretana.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, balkon ili terasa, sto, sef, telefon, kupatilo, kada, fen.

 

Torre Azul Spa 4*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel za odrasle, udaljen je 350 metara od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, restoran, dva bara, snack bar, servis za pranje veša, bazen i bašta.

Torre Azul Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Bazen.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i wellness.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Kada ili tuš kabina, TV, fen, telefon, balkon, WIFI, sef, minibar, klima, grejanje.

 

Alondra 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 300 m od plaže. U njemu se nalazi lobi, recepcija, lift, WIFI, restoran, bar, bazen.

Alondra 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, pikado, fitnes sala, stoni tenis, golf.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, kupatilo, telefon, TV, sef, klima.

 

INNSiDE by Melia Calvia Beach 4*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 50 m od plaže. U njemu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, dva a la carte restorana, jedan buffet restoran, servis za pranje veša, četiri bazena, parking.

INNSiDE by Melia Calvia Beach 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Fitnes sala.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 25 m2, tuš kabina ili kada, fen, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima i grejanje. 

Junior Suite: 40 m2, tuš kabina ili kada, espreso aparat, fen, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, grejanje.

 

MLL Hotel Palma Bay Club Resort 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 350 m od plaže. U njemu se nalazi lobi, recepcija, WIFI, dva restorana, bar, kafić, suvenirnica, bašta, terasa, bazen.

MLL Hotel Palma Bay Club Resort 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i all inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti:  Fitnes sala, akvabik, boćanje, mini golf, paddle tenis, stoni tenis, odbojka.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Bilijar, tenis.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 15 m2, kupatilo, TV, telefon, balkon, WIFI, sef, klima.

 

Samos 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel za odrasle. Nalazi se na 250 m udaljenosti od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, lift, WIFI, dva bara, menjačnica, servis za pranje veša, bazen, parking.

Samos 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola), pun pansion i all inclusive.

Besplatne usluge/aktivnosti:  Stoni tenis, odbojka i streljaštvo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jedrenje, ronjenje, skijanje na vodi, bilijar, golf, tenis, jahanje konja.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 20 m2, kada ili tuš kabina, fen, mini frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, grejanje.

Double Premium Sea View: 20 m2, pogled na more, kada ili tuš kabina, fen, mini frižider, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, grejanje.

Junior Suite: 24 m2, kada ili tuš kabina, fen, mini frižider, aparat za kafu, TV, telefon, balkon ili terasa, WIFI, sef, klima, grejanje.

 

Club Hotel Cala Ratjada 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen 500 m od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, lift, WIFI, restoran, dva bara, bar na bazenu, terasa, dva bazena.

Club Hotel Cala Ratjada 3*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi all inclusive.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Boćanje, streljaštvo, pikado, stoni tenis, akvabik, golf.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Kada ili tuš kabina, telefon, TV, balkon, sef, klima.

Studio: Čajna kuhinja, kada ili tuš kabina, telefon, TV, balkon, sef, klima.

Apartment: Dnevna soba, odvojena spavaća soba, čajna kuhinja, kada ili tuš kabina, telefon, TV, balkon, sef, klima.

 

Manaus 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi u centru El Arenala, na udaljenosti oko 600 m od plaže. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, parking, room servis, servis za pranje veša.

Manaus 3* Hotel Majorka

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti:  Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Iznajmljivanje bicikla, tenis, bilijar, spa, teretana.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, grejanje, ventilator, balkon, sef, minibar, frižider, aparat za kafu, telefon, TV, WIFI, kupatilo, kada ili tuš kabina, fen.

 

Bellevue Belsana 3*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj obali. Najbliža plaža je Cala Marsal i udaljena je 1 km. U hotelu se nalazi lobi, recepcija, restoran, kafić, bazen, terasa i snack bar.

Bellevue Belsana 3*

 

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Tenis, stoni tenis, odbojka, vaterpolo, akvabik, pikado, streljaštvo.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Kupatilo, kada ili tuš kabina, telefon, TV, sef, klima, balkon ili terasa.

 

Pierre & Vacances Hotel Vistamar 4*

LOKACIJA: Majorka, Španija
LINK HOTELA

Hotel je udaljen od plaže 1 km. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, menjačnica, WIFI, bašta, bazen, rent a car, servis za pranje veša.

Pierre & Vacances Hotel Vistamar 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Mini golf, iznajmljivanje bicikla, tenis, teretana, stoni tenis, bilijar, spa, sauna.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon, sto, sef, frižider, pegla i daska za peglanje, TV, WIFI, tuš kabina ili kada, fen.

 

Flamboyan-Caribe 4*

LOKACIJA: Majorka, Španije
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samoj plaži. U hotelu je lobi, recepcija, sef, bankomat, WIFI, bašta, parking, restoran, servis za pranje veša.

Flamboyan-Caribe 4*

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) i all inclusive.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jacuzzy, iznajmljivanje bicikla, teretana, stoni tenis, bilijar, wellness and spa, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: Dvokrevetna soba, klima, balkon ili terasa, sef, sto, frižider, telefon, TV, WIFI, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen.