Grčka Santorini Letovanje

Cena od 680 eur / po osobi

Individualni polasci tokom cele godine.

Letovanje na Santorini predstavlja ispunjenje svih snova. Arhitektura u belo-plavim tonovima, vulkanske plaže, magarci, kapele i vetrenjače, romantični zalasci sunca, restorani sa pogledom na vulkan, litice na kojima nastaju spektakularne fotografije, čine da putnici doživaljavaju Santorini kao egzotičnu destinaciju. Ovog leta i vi imate šansu da provedete odmor na jednom od bisera Kiklada!

 

Santorini, leto, zalazk sunca i predivan pogled na more i litice na kojima se nalaze bele kuće sa plavim prozorima.

 

 

Više o ostrvu Santorini

Santorini ili Tira najjužnije je od svih ostrva iz grupe Kiklada. Kikladi su poznati po specifičnoj grčkoj arhitekturi sa belim fasadama i plavim šalonima, vetrenjačama, crkvama i kapelicama, brdašcima, sušnim terenima, maslinama i vinogradima, kao i prelepim plažama. Kiklade čini 220 relativno malih ostrva, a najveće među njima je Naksos. Međutim, najpopularnija za turiste sa svih strana sveta su Santorini, Mikonos, Ios i Paros. 

Santorini je jedno od najfotogeničnijih, najromantičnijih i najposećenijih grčkih ostrva. Osim neodoljivog šarma kojim osvaja na prvi pogled, Santorini se ponosi svojim burnom istorijom. 

Pre svega, za njegov oblik obrnutog latiničnog slova “c” zaslužna je erupcija vulkana koja se desila 1600. godine pre nove ere. Prema tvrdnjama istoričara, upravo potres koji je izazvala ta erupcija glavni je “krivac” za propast Minojske civilizacije, jer je izazvao ogroman cunami. 

Veruje se da je ovaj događaj bio inspiracija legendarnom filozofu Platonu za nastanak priče o Atlantidi. Nekadašnje dno vulkana danas je zaliv ka kome su nagnute bele litice Tire ispunjene kućicama, restoranima, hotelima, crkvama i vidikovcima. Ovaj deo ostrva ima i svoje ime – Kaldera. 

Glavni grad Santorinija je Tira ili Fira, a najpoznatije mondensko mesto je Ija. Plaže koje ne smete propustiti na ostrvu su Kamari, Crvena plaža i Perisa. 

 

Pogledc iz mesta Tira ka zalivu i luci ostrva Santorini u Grčkoj.

 

Hrana na ostrvu Santorini

Santorini je poznat po tradicionalnoj grčkoj kuhinji, ali i sastojcima specifičnim baš za ovo područje (fava koja podseća na žuti grašak, beli patlidžan, čeri paradajz). 

Morate probati i domaće vino Visanto dok uživate na obroncima Kaldere gledajući u zaliv ugašeni vulkan. Zbog enormne popularnosti turista sa svih strana sveta, Santorini se pozicionira kao ostrvo na kome je potrebno mnogo novca da biste uživali u hrani, piću, izlascima. Međutim, ne mora da bude tako. 

Pored ekskluzivnih restorana kao što su “Selene” u mestu Pirgos, “Lycabettus” sa najlepšim pogledom na celom ostrvu i  u mestu Ija, postoji veliki broj taverni u kojima možete ručati ili večerati po pristupačnim cenama.  “Grandma's
Recipes” nedaleko od plaže Perisa, “Meltemi” na samoj Perisi i “The Cave of Stolidas” na plaži Akrotiri, samo su neka od mesta na kojima ne morate izdvojiti puno novca da biste dobro jeli. 

 

Thira u Santoriniju omiljeno je mesto za odsedanje turista iz celog sveta.

 

Šta treba videti na Santoriniju?

Santorini nije idealna destinacija ukoliko ste planirali klasično letovanje, odnosno sunčanje i kupanje na rajskim plažama. Najlepša mesta sa razglednica i fotografija sa društvenih mreža nalaze se u brdima, i nemaju pristup plaži. Ukoliko biste tu izabrali smeštaj, morali biste da putujete autobusom do plaža ili da iznajmite automobil. 

Na Santoriniju ne smete propustiti da obiđete živopisne gradiće kao što su prestonica Tira, modenska Ija i šarmantni Pirgos. Fira ili Tira se nalazi na zapadnoj strani ostrva, udaljena 10 km od glavne luke Atinios. 

Ulice glavnog grada ispunjene su kafićima, restoranima, suvenirnicama, ali i magarcima. U Fiiri možete posetiti Arheološki muzej, brojne crkve i manastire (Agios Minas, katedrala Ipapanti, Kristova katedrala, manastir Panagije tonskog Dominikanidona), muzej “Megaron Gyzi” sa fascinantnom zbirkom fotografija Fire pre i posle zemljotresa 1956. godine. Zalazak sunca u Iji je “must do” stvar ukoliko letujete na Santoriniju. 

Jedna od omiljenih aktivnosti turista na ostrvu Santorini je odlazak brodićem na ostrvo Nea Kameni i hajking do nekadašnjeg vulkanskog grotla. Takođe, možete krstariti oko ostrva ili uplatiti izlet do drugih ostrva Kiklada kao što su Ios, Mikonos, Milos i Naksos.

 

Crna plaža vulkanskog porekla na ostrvu santorini u Grčkoj.

 

Plaže na Santoriniju

Crvena plaža (Red beach) jedna je od najimpresivnijih na Santoriniju. Nalazi se u mestu Akrotiri koje je 12 km udaljeno od prestonice Tire. Masivne tamno crvene stene, meki pesak i kristalno plavo Egejsko more, krase ovu neobičnu plažu. 

Perisa ili Crna plaža (Black sand beach) je uz Crvenu plažu najpopularnija na ostrvu, a nosilac je i plave zastavice. Nalazi se na 12 km od Tire, u podnožju brda Mesa Vuono. Pogodna je za sportove na vodi, a na njoj možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, koristiti tuševe i uživati u restoranima i barovima duž obale. Pesak je izuzetno vreo, zato nemojte zaboraviti papuče dok ne stignete do vode. 

Kamari je još jedna plaža sa crnim peskom. Jako liči na Perisu, a promenada uz more ispunjena je hotelima, barovima, pabovima i hotelima. 

Kada smo već kod plaža u boji, na Santoriniju možete posetiti i Belu plažu (White beach). Smeštena je u mestu Akrotiri, okružena belim liticama. Mala je i na njoj nema puno mesta za sunčanje. Do nje je najbolje doći brodićem sa Akrotiri plaže i to što ranije, jer je velika verovatnoća da nećete naći slobodno mesto. 

 

Letujte sa nama na Santoriniju. Leto 2023 Santorini

Letujte sa nama na Santorini

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što vam možemo organizovati. Možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381112120301.

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD–MESTO PRESEDANJA (ATINA/MINHEN/CIRIH)-SANTORINI

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Atina/Minhen/Cirih) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Santorini, Grčka. Dolazak na međunarodni aerodrom na Santoriniju (JTR). Dolazak u izabrani smeštaj. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: SANTORINI (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje. Mogućnost fakultativnih izleta za arheološki i nacionalni muzej, vulkan, Kaldera, večernje krstarenje, Monolitzos plaža.... 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: SANTORINI-MESTO PRESEDANJA (ATINA/MINHEN/CIRIH)– BEOGRAD

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do polaska na međunarodni aerodrom na Santoriniju. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR
Datum povratka:MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata u periodu visoke sezone. Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

 

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:

 

Ručni:Čekirani: 

Swiss

Cirih

X

7 kg

23 kg

290 €

Aegean 

Atina

X

7 kg

23 kg

 350 €

Air Serbia

Atina

X

7 kg

23 kg

 350 €

Lufthansa

Minhen

X

7 kg

23 kg

 450 €

SMEŠTAJ:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja, u periodu visoke sezone. Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)
Hoteli 3*:

 

Noćenje sa doručkom 

Polupansion

Zephyros 3*

Kamari

390 €

X

Hoteli 4*:

 

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Veggera 4*

Perissa

420 €

560 €

Aqua Blue 4*

Perissa

670 €

880 €

Mar Mar n Crown Hotel and Suites 4*

Kamari

660 €

X

Aegean Plaza 4*

Kamari

725 €

865 €

Santo Miramare Resort 4*

Perissa

790 €

890 €

Panorama Studios 4*

Fira

845 €

X

Lava Suites & Lounge 4*

Fira

980 €

X

Elea Resort 4*

Oia

940 €

X

Gorgona Villas 4*

Imerovigli

1050 €

X

Krokos Villas 4*

Imerovigli

1060 €

X

Aressana Spa Hotel and Suites 4*

Thira

1110 €

1690 €

Skyfall Suites 4*

Pyrgos Kallistis

1220 €

X

Regina Mare 4*

Imerovigli

1290 €

X

Caldera's Dolphin 4*

Megalochori

1390 €

X

Cliff Side Suites 4*

Firostefani

1390 €

X

Costa Grand Resort & Spa 4+*

Kamari

1610 €

X

Hoteli 5*:

 

Noćenje sa doručkom 

Polupansion

Nine Muses 5*

Perissa

1610 €

X

Honeymoon Petra Villas 5*

Imerovigli

1610 €

X

Splendour Resort 5*

Firostefani

1650 €

X

Avaton Resort & Spa 5*

Imerovigli

1960 €

X

Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites 5*

Akrotiri

2140 €

2410 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 290 EUR + smeštaj 7 noćenja – hotel Zephyros 3*, noćenje sa doručkom (double room land view) 390 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 680 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:

UKUPNA CENA PO OSOBI:

 290 EUR

Zephyros 3*, noćenje sa doručkom

390 EUR

680 EUR

 290 EUR

Aqua Blue 4*, noćenje sa doručkom

670 EUR

960 EUR

 290 EUR

Nine Muses 5*, noćenje sa doručkom

1610 EUR

1900 EUR

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Santorini – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg, čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 8 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1080,19 RSD, doplata za Covid-19 +540,08 RSD = ukupno po osobi 1620,27 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

USLOVI PUTOVANJA:

Državljani Srbije mogu da uđu u Grčku bez ograničenja.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.

NAPOMENE:

 • Posrednik putovanja je YOUR WAY putnička agencija
 • Organizator putovanja je Dertour DOO putnička agencija, sa licencom OTP 244/2020, kategorije A25
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: obilazak glavnog grada, obilasci okolnih ostrva, ronjenje, snorkling, jedrenje, vožnja katamaranom, obilasci plaža, hajking.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

WWW.YOURWAY.RS

Smeštaj

Zephyros 3*

LOKACIJA: Santorini, Kamari, Grčka
LINK HOTELA

Hotel je renoviran 2018. godine, a u njemu se nalazi parking, recepcija, klima, WIFI, restoran, terasa, bašta i bazen.

Zephyros hotel Kamari Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola ili američki doručak.

Smeštajne jedinice: 43

Double Room Pool View: 16-20 m2, pogled na bazen, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon.

Double Room Land View: 16-20 m2, pogled na kopno, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon.

Double Room Superior Land View: 16-20 m2, okrenut ka kopnu, pogled na kopno, renovirano,  tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon.

Double Room Superior Pool View: 16-20 m2, pogled na bazen, renovirano, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon.

 

Veggera 4*

LOKACIJA: Santorini, Perissa , Grčka
LINK HOTELA

Odličan hotel za miran odmor sa decom. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, mini market, jedan a la carte restoran, bar na bazenu, kafić, terasa i dva bazena.

Veggera hotel Perisa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u a la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Teretana.

Smeštajne jedinice: 72

Double Room Best Price: 21-25 m2, dvokrevetna soba, podrum, tuš kabina, fen, klima, grejanje, TV, telefon, WIFI, frižider, terasa.

Double Room Superior: 21-25 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, fen, klima, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon ili terasa. 

Maisonette: 36-40 m2, porodična soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojena spavaća soba, deo za sedenje, tuš kabina, fen, klima, grejanje, TV, telefon, WIFI, frižider, balkon ili terasa.

 

Mar Mar n Crown Hotel and Suites 4*

LOKACIJA: Santorini, Kamari , Grčka
LINK HOTELA

Moderan hotel sa svetlim sobama je pravi izbor za Vaš odmor. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, restoran, snack bar, kafić, piće dobrodošlice, room servis, terasa i bazen.

Mar Mar n Crown hotel Kamari Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. 

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, masaže i kozmetički tretmani. 

Smeštajne jedinice: 39

Double Room Standard: 10-15 m2, dvokrevetna soba, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Standard Garden View: 10-15 m2, dvokrevetna soba, pogled na baštu, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon ili terasa.

Junior Suite: 21-25 m2, apartman, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler, frižider, balkon ili terasa.

 

Aegean Plaza 4*

LOKACIJA: Santorini, Kamari , Grčka
LINK HOTELA

Nalazi se na odličnoj lokaciji u Kamariju. Svetle boje definišu ovaj hotel, kao i apartmane i sobe unutar njega. U sklopu hotela se nalazi recepcija, lobi, WIFI, jedan buffet restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i tri bazena.

Aegean Plaza hotel Kamari Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Teretana.

Smeštajne jedinice: 95

Double Room Standard: Dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, TV, sef, telefon, frižider, balkon ili terasa.

Studio Standard: Studio apartman, pogled na baštu i bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, frižider, čajna kuhinja, balkon ili terasa.

Suite Garden View: Apartman, pogled na baštu i bazen, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, frižider, balkon ili terasa.

Single Room Garden View: Jednokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, tuš kabina, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, frižider, balkon ili terasa.

 

Santo Miramare Resort 4*

LOKACIJA: Santorini, Perissa, Grčka
LINK HOTELA

Hotel je odvojen od plaže malom ulicom. U njemu se nalazi parking, recepcija, klima, WIFI, restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i dva bazena.

Santo Miramare Resort Perisa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto ili američki doručak) i polupansion (doručak podrazumeva švedski sto ili američki doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 121

Double Room Garden View: 21-25 m2, dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, radio, telefon, frižider, balkon ili terasa.

 

Panorama Studios 4*

LOKACIJA: Santorini, Fira, Grčka
LINK HOTELA

Hotel sa panoramskim pogledom na Egejsko more, u centru Fire. U hotelu se nalazi recepcija, servis za budjenje, WIFI, lobi, restoran, bar na bazenu, kafić, terasa i bazen.

Panorama Stuios Fira Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva kontinentalni doručak i servirani doručak.

Smeštajne jedinice: 14

Studio Sea View With Communal Terrace: 21-25 m2, studio, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, frižider, terasa, vino za dobrodošlicu. 

Studio Superior Sea View: 21-25 m2, studio, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, ketler za čaj/kafu, frižider, terasa, vino za dobrodošlicu. 

Junior Suite Sea View: 31-35 m2, apartman, pogled na more, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa, vino za dobrodošlicu.

 

Aqua Blue 4*

LOKACIJA: Santorini, Perissa, Grčka
LINK HOTELA

Hotel je dobio ime po kristalno plavoj boji mora koje ga okružuje. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, jedan buffet restoran, lobi bar, kafić, terasa i dva bazena.

Aqua Blue Hotel Perissa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola ili a la carte).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice: 80

Double Room: 21-25 m2, dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Superior: 21-25 m2, dvokrevetna superior soba, pogled na baštu i bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, telefon, frižider, čajna kuhinja, balkon ili terasa.

Family Room: 36-40 m2, porodična soba, povezana je sa susednom sobom, pogled na baštu i bazen, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, sofa, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, frižider, balkon ili terasa.

 

Lava Suites & Lounge 4*

LOKACIJA: Santorini, Fira, Grčka
LINK HOTELA

Udoban butik hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u Firi i poseduje predivan panoramski pogled na more. U njemu se nalazi recepcija, WIFI, terasa, terasa na krovu i bazen.

Lava Suites Lounge Fira Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (servirani ili kontinentalni doručak).

Smeštajne jedinice: 7

Double Room Superior: 46-50 m2, dvokrevetna soba, superior, odvojena dnevna od spavaće sobe, deo za sedenje, tuš kabina, bademanil, papuče, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja i terasa.

Junior Suite: 51-60 m2, apartman, odvojena dnevna soba, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, balkon ili terasa.

Suite: 61-70 m2, apartman, odvojena dnevna soba, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja i terasa.

Senior Suite: 71-80 m2, apartman, dve spavaće sobe, odvojena dnevna soba, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja i terasa.

 

Elea Resort 4*

LOKACIJA: Santorini, Oia, Grčka
LINK HOTELA

Odlična lokacija i predivan pogled privlače brojne goste u ovaj hotel. U njemu se nalazi parking, lobi, WIFI, biblioteka, bar na bazenu, servis za pranje veša, terasa, dva bazena i jacuzzy.

Elea Resort Oia Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (servirani doručak).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Salon lepote, spa, jacuzzy, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 17

Double Room Sea View: 10-15 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, vino kao dobrodošlica.

Junior Suite Sea View: 21-25 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, bračni krevet, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, vino kao dobrodošlica.

Suite Sea View: 36-40 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, vino kao dobrodošlica.

Suite Superior Sea View: 21-25 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, bračni krevet, tuš kabina, jacuzzy, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, WIFI, ketler za čaj/kafu, terasa.

 

Aressana Spa Hotel and Suites 4*

LOKACIJA: Santorini, Thira, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, hotelski sef, WIFI, jedan a la carte restoran sa terasom, lobi bar, bar na bazenu i bazen.

Aressana Spa Hotel and Suites Tira, Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 

Double Room: 16-20 m2, prizemlje, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina ili kada, fen, klima, sef, TV, WIFI, frižider i terasa.

Double Room Standard: 16-20 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, sef, TV, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon.

Junior Suite Sharing Pool: 26-30 m2, prizemlje, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, sef, TV, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon, direktan pristup bazenu iz sobe.

Suite Sea View Outdoor Jacuzzy: 26-30 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina ili kada, bademantil, fen, klima, sef, TV, WIFI, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon, jacuzzy. 

 

Gorgona Villas 4*

LOKACIJA: Santorini, Imerovigli, Grčka
LINK HOTELA

Hotel je idealan za parove i medeni mesec. U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, lobi, parking, transferi na upit, organizovanje fakultativnih izleta, specijalne ponude za venčanja i medeni mesec.

Gorgona Villa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (američki doručak).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, sauna, kozmetički tretmani, salon lepote.

Smeštajne jedinice: 25

Superior Studio: studio apartman, balkon ili terasa.

 

Krokos Villas 4*

LOKACIJA: Santorini, Imerovigli, Grčka
LINK HOTELA

Stilizovan smeštaj na visokim liticama iznad mora. U njemu se nalazi parking, lobi, WIFI, jedan a la carte restoran, snack bar i terasa.

Krokos Villas Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (a la carte).

Smeštajne jedinice: 7

Double Room Superior Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, deo za sedenje, fen, klima, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, frižider, balkon ili terasa.

Junior Suite Sea View: Apartman, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, frižider, balkon ili terasa.

 

Skyfall Suites 4*

LOKACIJA: Santorini, Pyrgos Kallistis, Grčka
LINK HOTELA

Moderan hotel sa panoramskim pogledom na more. U hotelu se nalazi parking, WIFI, jedan a la carte restoran, bar, room servis, transfer na upit, servis za pranje veša, rent a car.

Skyfall Suites Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, bazeni, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 19

Junior Suite Sea View Jacuzzy: 36-40 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, bračni krevet, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, trpezarija, ketler za čaj/kafu, terasa i jacuzzy.

Suite Sea View Jacuzzy: 41-45 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, bračni krevet, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, trpezarija, ketler za čaj/kafu, terasa i jacuzzy.

Suite Superior Sea View Jacuzzy: 51-60 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, bračni krevet, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, trpezarija, ketler za čaj/kafu, terasa, jacuzzy.

Suite Executive Sea View: 51-60 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kauč, bračni krevet, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, trpezarija, ketler za čaj/kafu, terasa, jacuzzy.

Honeymoon Suite: 46-50 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, bračni krevet, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, čajna kuhinja, trpezarija, terasa, jacuzzy.

 

Regina Mare 4*

LOKACIJA: Santorini, Imerovigli, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, WIFI, lobi, restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, terasa i bazen.

Regina Mare Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (američki ili servirani doručak).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 20

Double Room Superior Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

Junior Suite Sea View: 21-25 m2, apartman, pogled na more, renovirano, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, sef, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Honeymoon Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, tuš kabina, klima, sef, TV, telefon, ketler za ćaj/kafu, frižider, balkon ili terasa, jacuzzy, voće, vino kao dobrodošlica.

Deluxe Multiple Suite: 26-30 m2, apartman, pogled na more, renovirano, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, klima, sef, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, jacuzzy, voće i vino kao dobrodošlica.

 

Caldera's Dolphin 4*

LOKACIJA: Santorini, Megalochori, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, lobi, WIFI, restoran, bar na bazenu, snack bar, kafić, autobuski hotelski prevoz, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Caldera Dolphin Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (a la carte) i polupansion (doručak i večera a la carte).

Smeštajne jedinice: 15

Double Room Superior: 26-30 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.

Junior Suite: 31-35 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.

Junior Deluxe: 31-35 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina ili kada, kupatilo, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, jacuzzy.

 

Cliff Side Suites 4*

LOKACIJA: Santorini, Firostefani, Grčka
LINK HOTELA

Hotel se nalazi na samim liticama i pruža mogućnost za najlepše zalaske sunca na Santoriniju. Hotel poseduje recepciju, WIFI, bar na bazenu, room servis i terasu, kao i transfer na upit.

Cliff Side Suites Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto ili a la carte).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže.

Smeštajne jedinice: 23

Double Room On The Side Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon WIFI, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Superior Side Sea View: Dvokrevetna soba, superior, pogled na more, tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon WIFI, frižider, balkon ili terasa.

Junior Suite Side Sea View: Apartman, pogled na more, , tuš kabina ili kada, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon WIFI, frižider, balkon ili terasa.

 

Costa Grand Resort & Spa 4+*

LOKACIJA: Santorini, Kamari, Grčka
LINK HOTELA

Hotel poseduje privatnu plažu sa crnim peskom. U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, WIFI, a la carte restoran mediteranske kihinje, jedan buffet restoran, bar na bazenu, servis za pranje veša, terasa i bazen.

Costa Grand Resort Kamari

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 116

Double Room Standard: 21-25 m2, dvokrevetna soba, pogled na kompno, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

Studio Standard: 31-35 m2, studio, pogled na kopno, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Sea View: 21-25 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

Double Room Sea Front: 21-25 m2, dvokrevetna soba, na plaži, prvi sprat, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, klima, sef, TV, ketler za čaj/kafu, frižider, balkon ili terasa.

 

Nine Muses 5*

LOKACIJA: Santorini, Perissa, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, lobi, restoran, terasa, bašta, bazen i jacuzzy.

Nine Muses Perissa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola ili američki doručak i polupansion (doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak i večera na bazi švedskog stola).

Besplatne usluge/aktivnosti: Spa.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Teretana i tenis.

Smeštajne jedinice: 90

Double Room Garden View: Dvokrevetna soba, pogled na baštu i bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, fen, klima, sef, TV, frižider, balkon ili terasa.

 

Splendour Resort 5*

LOKACIJA: Santorini, Firostefani, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, jedan a la carte restoran, bar na bazenu, kafić, servis za pranje veša, zatvoreni bazen, terasa i spoljašnji bazen.

Splendour Resort Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u a la carte restoranu).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 83

Double Room Standard: 36-40 m2, dvokrevetna soba, na strani mora, pogled na more, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Double Room Superior: 51-60 m2, dvokrevetna soba, dodatni krevet, superior, na strani mora, pogled na more, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

Junior Suite With Private Pool: 41-45 m2, apartman, na strani mora, pogled na more, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon ili terasa i privatni bazen.

Suite With Jacuzzy: 51-60 m2, apartman, na strani mora, pogled na more, tuš kabina, fen, klima, sef, TV, telefon, WIFI, balkon.

 

Honeymoon Petra Villas 5*

LOKACIJA: Santorini, Imerovigli, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, parking, WIFI, jedan a la carte restoran, piano bar, bar na bazenu, snack bar, wine bar, terasa i bazen.

Honeymoon Petra Villas Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 25

Studio Sea View Petra: 26-30 m2, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojna spavaća soba, tuš kabina, bademantil, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, telefon, ketler za čaj/kafu, frižider, terasa.

Studio Superior Sea View Petra: 36-40 m2, studio, tuš kabina, bademantil, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, teleon, espreso aparat, ketler za čaj/kafu, frižider, terasa.

Suite Sea View: 51-60 m2, apartman, odvojena dnevna soba, odvojena spavaća soba, tuš kabina, jacuzzy, bademantil, fen, klima, grejanje, sef, TV, radio, telefon, espreso aparat, ketler za čaj/kafu, frižider, terasa.

 

Avaton Resort & Spa 5*

LOKACIJA: Santorini, Imerovigli, Grčka
LINK HOTELA

Luksuzni butik hotel za odrasle. Poseduje parking, WIFI, jedan a la carte restoran, kafić, restoran za doručak, bar, servis za pranje veša, zatvoreni bazen, terasu i bazen na otvorenom.

Avaton Resort Spa Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom u a la carte restoranom.

Besplatne usluge/aktivnosti: Sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Salon lepote, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 9

Double Room Superior Sea View: 21-25 m2, u glavnoj zgradi, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, DVD plejer, telefon, ketler za čaj/kafu, terasa, direktan ulaz na bazen, voće, vino, voda.

Double Room Deluxe Sea View: 21-25 m2, dvokrevetna soba, glavna zgrada, pogled na more, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, DVD plejer, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa, voće, voda i vino po dolasku.

Honeymoon Suite: Apartman, na strani zalaska sunca, viši sprat, pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon, jacuzzy, voće, penušavo vino po dolasku.

Suite Sea View: 26-30 m2, apartman, spavaća soba, glavna zgrada, na strani zalaska sunca, viši sprat, odvojena dnevna soba od spavaćeg dela, deo za sedenje, sofa, otvoreno kupatilo u sobi, tuš kabina, kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, DVD plejer, telefon, ketler za čaj/kafu, jacuzzy,voće, voda i vino po dolasku.

 

Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites 5*

LOKACIJA: Santorini, Akrotiri, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, WIFI, restoran za doručak, bar na bazenu, kafić, room servis, pružanje stručne medicinske pomoći u sklopu hotela, terasa i bazen.

Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites Santorini

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom u a la carte restoranu i polupansion (doručak i večera u a la carte restoranu).

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, jacuzzy, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 40

Double Room Superior Deluxe: 36-40 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, WIFI, espreso aparat, terasa i privatan bazen.

Suite Luxury Sea View: 61-70 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, TV, WIFI, espreso aparat, terasa i privatan bazen.

Suite Pool View: 61-70 m2, apartman, pogled na bazen, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, TV, WIFI, espreso aparat, terasa i privatan bazen.