Grčka Mikonos Letovanje

Cena od 960 eur / po osobi

Individualni polasci tokom cele godine.

Letovanje na Mikonosu, jednom od najpoznatijih grčkih ostrva, pružiće vam uživanje u nestvarnim pogledima, zabavu i dobar noćni provod, plaže sa zlatnim peskom i mogućnosti obilaska okolnih ostrva. Mikonos (Mykonos) pripada grupi ostrva Kikladi, smešten je u centralnom delu Egejskog mora. Ovo kosmopolitsko ostrvo je spoj glamura i luksuza za jedne strane i tradicionalne grčke idile sa druge. Njegovu luksuznu stranu karakterišu brojne jahte u marinama, moderan noćni život, brojni klubovi, ali i poznate ličnosti koje ovde često borave, a neretko imaju i svoje kuće. Nasuprot tome, Mikonos je ostrvo brdovitih predela, sa tradicionalnim vetrenjačama, lepim crkvama, dugim plažama, izvornim selima i lokalnim stanovništvom koje se pored turizma, bavi i tradicionalnom poljoprivredom, uzgojem južnog voća i maslina, i pomorstvom. 

 

Mikonos, Grčka. Devojle u haljinama okrenute leđima, raširenih ruku raduju se dolasku na ostrvo Mikonos. U pozadini luka, glavni grad i bele kuće sa plavim prozorima.

 

Više o Mikonosu

Po svojoj veličini, Mikonos spada u manja ostrva, dimenzija 10 kilometara x 15 kilometara, glavni grad je Mikonos (Myconos Town - Chora), smešten na zapadu ostrva, u blizini luke. Tipičnog je izgleda, sa kućama bele boje, prozorima i vratima crvene i plave, uskim i popločanim ulicama. U samom gradu, u njegovom delu koji se zove Kastro, nalazi se poznati kompleks od pet crkava - Paraportiani iz 15. veka. U kvartu Mala Venecija uživaćete u italijanskoj atmosferi, prelepoj arhitekturi i pogledu koji se pruža sa brojnih terasa. Jedna od najpoznatijih znamenitosti Mikonosa su stare vetrenjače - mlinovi iz 16. veka, koje stoje u nizu na uzvišenju. Vredno posete je i selo u centralnom delu ostrva - Ano Mera sa manastirom iz 15. veka. 

 

Mikonos Grad slikan sa vidikovca. Zaliv i luka u daljini.

 

Plaže na Mikonosu

Najpoznatije plaže na Mikonosu smeštene su na južnom delu ostrva, i na njima zabava i žurke uglavnom traju tokom celog dana, dok su one mirnije i manje uređene na severu ostrva, i do njih možete doći automobilom ili motorom. Plaže imaju kristalno bistro more, zlatni pesak i a neke od najpoznatijih su: 

Paradise i Super Paradise plaža

Ove dve plaže smeštene su na južnoj obali u zalivu, sa mirnim morem i barovima i klubovima sa glasnom muzikom i dobrim provodom

Plaža Elia 

Plaža Elia je najduža peščana plaža na ostrvu, udaljena od glavnog grada oko 10 kilometara, sa brojnim tavernama, barovima i restoranima, vodenim sportovima i aktivnostima

 

Prelepa plaža na kikladama

 

Plaža Psarou

Nalazi na oko 5 kilometara od Kore, i jedna je od najluksuznijih plaža sa poznatim restoranom Nammos-om

Plaža Platis Gialos

Plaža Platis Gialos je takođe na južnom delu ostrva, duga, sa kristalnom vodom i mnoštvom sadržaja i aktivnosti

Plaža Agios Stefanos

Ovo je manja plaža koja se nalazi u blizini nove luke, i najbliža je glavnom gradu

Plaža Lia 

Ova plaža nalazi se u blizini Kalafatisa, ima mekani pesak i bistro more, sa malim tavernama i ribljim restoranima; plaža Kalo Livadi nekada je bila mirna i tiha plaža, a danas se na njoj nalazi jedan od najpoznatijih barova - Sol y Mar, plaža Korfos pogodna je za surfovanje, a Ornos za sunčanje. 

 

Mikonos, restorani u glavnom gradu na samoj obali mora.

 

Letujte sa nama na Mikonosu

Naše prikazane ponude su samo deo onoga što Vam možemo organizovati, možete prilagoditi broj dana, broj putnika, vrstu sobe, usluge, aktivnosti, pa budite slobodni da nam se obratite putem mejla: info@yourway.rs ili telefona: +381 11 2120301

Plan i program puta

DAN 1: BEOGRAD–MESTO PRESEDANJA (ATINA/MINHEN/BEČ)-MIKONOS

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre polaska aviona. Čekiranje na let i predaja prtljaga. Let iz Beograda (BEG) za mesto presedanja (Atina/Minhen/Beč) prema izabranom avio prevozniku i avio karti. Presedanje na let za Mikonos, Grčka. Dolazak na međunarodni aerodrom na Mikonosu (JMK). Dolazak u izabrani smeštaj. Čekiranje u sobe prema pravilima izabranog hotela. Izabrana usluga. Noćenje.

DAN 2-7: MIKONOS (IZABRANI SMEŠTAJ)

Vreme predviđeno za odmor i uživanje. Mogućnost fakultativnih izleta za obilazak ostrva, jeep safari, izlet do Delosa, mini krstarenje, mikonjanske noći. 6 noćenja, izabrana usluga.

DAN 8: MIKONOS-MESTO PRESEDANJA (ATINA/MINHEN/BEČ)– BEOGRAD

Napuštanje soba u vreme predviđeno pravilima izabranog hotela. Slobodno vreme do polaska na međunarodni aerodrom na Mikonosu. Čekiranje i predaja prtljaga za let za mesto presedanja. Sletanje u mesto presedanja. Presedanje na let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

TERMINI PUTOVANJA:

Datum polaska:MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR
Datum povratka:MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR
Broj dana / broj noćenja: Po želji putnika (prikazani primeri na 8 dana / 7 noćenja)

AVIO KARTA MIKONOS:

Prikazane su najpovoljnije cene avio karata u periodu visoke sezone (maj/jun/jul/avgust/septembar). Raspoloživost mesta na letovima i cene menjaju se svakog dana. Za specijalne ponude avio karata i promocije avio kompanija, prijavite se na naš newsletter na dnu strane. https://www.yourway.rs/kontakt

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)

Avio prevoznik:

Mesto presedanja:

Mogućnost otkaza:

Prtljag:

Cena po putniku:
 Ručni:Čekirani: 

Aegean 

Atina

X

8 kg

X

290 

Lufthansa 

Minhen 

X

7 kg

23 kg

310 

Aegean

Atina

X

8 kg

23 kg

350 

Austrian

Beč

X

7 kg

23 kg

340 

SMEŠTAJ NA MIKONOSU:

Prikazane su najniže cene smeštaja, za najpovoljniju smeštajnu jedinicu, u dvokrevetnoj sobi, po putniku, za period od 7 noćenja, u periodu visoke sezone (maj/jun/jul/avgust/septembar). Za više opcija smeštajnih jednica (različitih tipova soba), pošaljite nam upit sa sledećim podacima (broj putnika, okviran period putovanja, vrstu smeštaja i usluge) na: info@yourway.rs

Sve opise hotela možete pronaći na sajtu i u dokumentu u delu SMEŠTAJ.

VISOKA SEZONA (MAJ/JUN/JUL/AVGUST/SEPTEMBAR)
Hoteli 4*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Mykonos No5  4*

785 €

X

Boutique Hotel Andronikos 4*

930 €

1510 €

Petasos Beach Resort & Spa 4*

1260 €

2150 €

Hoteli 5*:

Noćenje sa doručkom:

Polupansion:

Archipelagos Luxury Hotel 5*

670 €

934 €

Mykonos Grand Hotel & Resort 5*

1210 €

2526 €

Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center 5*

1310 €

2410 €

CENA ARANŽMANA:

Dobija se tako što se sabere cena izabrane avio karte i izabranog smeštaja (sobe i usluge). Primer najpovoljnije ponude po putniku bio bi: avio karta 290 EUR + smeštaj 7 noćenja sa doručkom – Archipelagos Luxury Hotel 5* (standardna soba) 670 EUR = ukupna cena aranžmana po putniku: 960 EUR.

PRIMER KALKULACIJE CENE:

AVIO KARTA:

SMEŠTAJ:

CENA SMEŠTAJA:UKUPNA CENA PO OSOBI:

290 EUR

Archipelagos Luxury Hotel 5*, noćenje sa doručkom

670 EUR

960 EUR

290 EUR

Mykonos No5  4*, noćenje sa doručkom

785 EUR

1075 EUR

290 EUR

Archipelagos Luxury Hotel 5*, polupansion

934 EUR

1224 EUR

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avio kartu ekonomske klase sa svim taksama, na relaciji Beograd – Mikonos – Beograd
 • Ručni prtljag 7 kg i/ili čekirani prtljag prema izabranim uslovima tarife
 • Smeštaj u izabranom hotelu, za 7 noćenja, na bazi odabrane usluge, u izabranoj sobi (smeštajnoj jedinici)
 • Kompletnu organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom (može se bukirati u agenciji Your Way)
 • Doplatu za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i zavisi od izabranog hotela)
 • Troškove zdravstvenog putnog osiguranja sa pokrićem za Covid-19 (može se uzeti u agenciji Your Way, Uniqa, cena osiguranja za 9 dana, osobe između 19-70 godina, paket Standard, pokrića do 15.000,00 € iznosi 1080,19 RSD, doplata za Covid-19 +520,09 RSD = ukupno po osobi 1600,28 RSD)
 • Troškove fakultativnih izleta i usluga koje nisu predviđene izabranom uslugom
 • Troškove osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji Your Way, i neophodno je uplatiti ga istog dana kada se sklapa Ugovor o putovanju, cena osiguranja po osobi je na upit)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja putovanja

USLOVI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se 40% cene hotelske rezervacije, dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 21 dan pred polazak na putovanje. Prilikom prijave za putovanje uplaćuje se puna cena avio karte. Sve uplate vrše se isključivo u dinarima, prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Moguće je plaćanje gotovinom, virmanom, karticama Visa, MasterCard i Dina, kao i čekovima građana.

Putnici koji ne izmire dugovanja do krajnjeg roka predviđenog planom i programom putovanja, biće tretirani kao da su odustali od putovanja.

COVID 19 USLOVI PUTOVANJA U GRČKU:

Za ulazak u Grčku od 01.05.2022. ne postoje restrikcije za putovanja.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Prilikom prijave za putovanje potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji će putnik koristiti za putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja). Ime i prezime u avio karti mora biti isto kao u pasošu sa kojim putnik putuje. Promena imena nije dozvoljena.
 • U slučaju otkaza putovanja od strane putnika nakon izdavanja avio karte, troškovi storniranja se obračunavaju u skladu sa tarifom koja je rezervisana. Promotivne i niže tarife avio karata nisu refundabilne, te se u slučaju storniranja vrši samo povraćaj aerodromskih taksi.
 • Putnik je dužan da dva dana pred putovanje proveri tačno vreme i mesto polaska.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Informacije o vizama i ulasku i tranzitu važe samo za putnike koji poseduju pasoš Republike Srbije. Molimo putnike koji poseduju pasoše drugih zemalja da se upoznaju sa procedurama pribavljanja viza za izabranu destinaciju u nadležnim ustanovama. Uslovi viziranja se često menjaju, te je putnik u obavezi da obezbedi relevantne vize i pre putovanja proveri da li je došlo do promena u viznom režimu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti Uslovi Putovanja organizatora putovanja.
 • Postoji mogućnost da neki od hotelskih sadržaja (restorani, bazeni, wellness, sportska ponuda, dečija animacija…) usled prevencije od virusa Covid-19 bude nedostupan ili dostupan u ograničenoj ili izmenjenoj meri.
 • Organizator putovanja je YOUR WAY DOO putnička agencija, sa licencom OTP 229/2021, kategorije A
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 • Putnik je dužan da se upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viziranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora putovanja.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili predstavnike i saradnike organizatora putovanja, može biti isključen sa putovanja bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Minimalan broj putnika za individualno putovanje je 1, za grupno putovanje 10.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice. Ukoliko maloletne osobe putuju bez pratnje roditelja, moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja za prelazak granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku putovanja. Savetujemo da putnici osiguraju svoje stvari i vrednosti kod ovlašćenih osiguravajućih kuća, jer u slučaju krađe ili gubitka ličnih stvari i vrednosti, putnik može zatražiti naknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod osiguravajuće kuće.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Putnik je dužan da se upozna sa viznim režimom zemlje/zemalja u koje putuje i da pravovremeno pribavi odgovarajuće vize.
 • Ukoliko organizator putovanja posreduje u pribavljanju vize, putnik je dužan da u predviđenom roku dostavi potrebne podatke i dokumenta.
 • Raspoloživost: Molimo putnike da imaju u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Ne garantujemo raspoloživost u trenutku kontakta. Rezervacija je garantovana tek nakon uplate avansa napravljene fiksne rezervacije. Kod hotela koji su na upit, procedura podrazumeva avansnu uplatu prema uslovima plaćanja, pre slanja upita. Odgovor na upit se čeka dva do četiri radna dana. Ukoliko je odgovor na upit potvrdan, rezervacija je automatski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko je odgovor na upit negativan, putnici imaju pravo na povraćaj novca u celosti, ili na alternativu.
 • Posebne želje i napomene: Molimo putnike da nam prilikom rezervacije naznače ukoliko imaju neki specijalni zahtev ili želju, koje ćemo mi proslediti hotelu, i koji će dati sve od sebe da Vam to i obezbedi ukoliko bude u mogućnosti, ali ne mođemo garantovati ostvarivanje navedenih napomena i želja.
 • Smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se napuštaju najčešće do 11:00h. Tačno vreme ulaska u sobe i napuštanja soba zavisi od pravila izabranog smeštajnog objekta. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. Prilikom prijave u hotel, putnik je obavezan da obezbedi depozit u vidu gotovine ili platnih kartica na ime korišćenja dodatnih usluga u sobi/hotelu.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za njih nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije organizatora fakultativnog izleta.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Za fakultativne izlete putnici se odlučuju na samom putovanju, i uplaćuju ih kod lokalne turističke agencije, organizatora fakultativnog izleta. Ponuda fakultativnih izleta razlikuje se od hotela do hotela, a u ponudi su najčešće: obilazak glavnog grada, obilasci okolnih ostrva, ronjenje, snorkling, jedrenje, vožnja katamaranom, obilasci plaža, hajking.

UPITI, INFORMACIJE I ARANŽMANI:

YOUR WAY

YUBC, BULEVAR MIHAILA PUPINA 10, LOKAL 10, 11070 NOVI BEOGRAD

EMAIL: info@yourway.rs

TEL: +381 11 2120 301

Smeštaj

Mykonos No 5 4*

LOKACIJA: Mikonos, Ornos, Grčka
LINK HOTELA

Jednostavan i elegantan hotel za odličan odmor na Mikonosu, sa prelepim pogledom na Egejsko more. Hotel poseduje parking, recepciju, WIFI, butik, a la carte restoran, bar, hotelski autobus, terasu i dva bazena.

Mykonos No 5 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Masaže.

Smeštajne jedinice: 21

Double Room Deluxe Sea View: 16-20 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, radio, WIFI, aparat za kafu, terasa.

Loft Suite Sea View: 21-25 m2, apartman, pogled na more, kupatilo, tuš, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

Corner Suite Sea View: 21-25 m2, apartman, pogled na more, kupatilo, tuš, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

Two Bedroom Suite: 81-90 m2, apartman, kombinovana spavaća soba sa dnevnom sobom, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, tuš, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, WIFI, aparat za kafu, terasa.

 

Boutique Hotel Andronikos 4*

LOKACIJA: Mikonos, Grad Mikonos, Grčka
LINK HOTELA

Dizajniran hotel sa lepim pogledom, nalazi se na odličnoj lokaciji ko voli da iskusi noćni život Mikonosa. Hotel poseduje parking, recepciju, WIFI, jedan a la carte restoran, dva bara, room servis, terasu, baštu i bazen.

Boutique Hotel Andronikos 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 54

Double Room Garden View Cocoon: 21-25 m2, dvokrevetna soba, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, sef, TV, WIFI, balkon ili terasa.

Double Room Superior Garden View:  21-25 m2, dvokrevetna soba, deo za sedenje, kada ili tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, TV, WIFI, balkon ili terasa.

Junior Suite Garden View: 31-35 m2, apartman, pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kada ili tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, grejanje, minibar, TV, WIFI, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.

Junior Suite Sea View Outdoor Jacuzzy: 31-35 m2, apartman, pogled na more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kada ili tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, WIFI, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa i jacuzzy.

 

Petasos Beach Resort & Spa 4*

LOKACIJA: Mikonos, Platys Yialos, Grčka
LINK HOTELA

Hotel sa spektakularnim pogledom na Egejsko more. U hotelu se nalazi parking, recepcija, lobi, WIFI, butik, frizerski salon, dva a la carte restorana, bar na bazenu, terasa, i bazen.

Petasos Beach Resort & Spa 4*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 140

Classic Double Room: Dvokrevetna soba, pogled na baštu, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, TV, radio i balkon ili terasa.

Double Room Standard Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kada, kupatilo, fen, klima, minibar, TV, radio i balkon ili terasa.

Double Room Superior Sea View: Dvokrevetna soba, pogled na more, kada, jacuzzy,  kupatilo, fen, klima, minibar, TV, radio i balkon ili terasa.

 

Archipelagos Luxury Hotel 5*

LOKACIJA: Mikonos, Kalo Livadi, Grčka
LINK HOTELA

Luksuzni hotel na Mediteranu, odiše morskom atmosferom i ribljim specijalitetima, izgradjen u modernom stilu iznad Kalo Livadi plaže. Hotel poseduje parking, recepciju, lobi, WIFI, bar na bazenu, kafić, hotelski autobus, terasu, bazen i jacuzzy.

Archipelagos Luxury Hotel 5*

Ishrana (vrsta usluge):  Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera iz menija).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Wellness centar, jacuzzy, sauna i masaže.

Smeštajne jedinice: 49

Double Room Best Price: Dvokrevetna soba, kupatilo, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, WIFI.

Double Room Premium: Dvokrevetna soba, pogled na more, kupatilo, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, klima, minibar, TV, WIFI.

Suite: 36-40m2, apartman, pogled na more, odvojena dnevna soba od spavaće sobe, kupatilo, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, TV, WIFI i terasa.

Double Room for Single Use: Jednokrevetna soba, pogled na more, kupatilo, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, WIFI.

 

Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center 5*

LOKACIJA: Mikonos, Platys Yialos, Grčka
LINK HOTELA

Luksuzan hotel za goste koji žele opuštajuć odmor u lepoj atmosferi. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, WIFI, butik, frizerski salon, jedan a la carte restoran, bar na bazenu, snack bar, terasa i bazen.

Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center 5*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto ili američki doručak) i polupansion (doručak na bazi švedskog stola ili američki doručak i večera u a la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu:  Wellness centar, spa, sauna, masaže, kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 70

Double Room On The Side Sea View Seabreeze: 26-30 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kada ili tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, aparat za kafu, balkon ili terasa. 

Double Superior Sea View True Blue Jacuzziliss: 26-30 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kada ili tuš kabina, kupatilo, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, iPod stanica, aparat za kafu, balkon ili terasa i jacuzzy.

Double Room Panoramic Sea View True Blue: 26-30 m2, dvokrevetna soba, pogled na more, kada ili tuš kabina, kupatilo, fen, klima, minibar, sef, TV, DVD plejer, balkon ili terasa.

 

Mykonos Grand Hotel & Resort 5*

LOKACIJA: Mikonos, Agios Ioannis, Grčka
LINK HOTELA

U hotelu se nalazi recepcija, WIFI, jedan a la carte restoran, bar na bazenz, kafić, terasa i bazen.

Mykonos Grand Hotel & Resort 5*

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom (švedski sto) i polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera u a la carte restoranu).

Besplatne usluge/aktivnosti: Jacuzzy i sauna.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Wellness centar, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 96

Double Room Premium Garden View: 36-40 m2, dvokrevetna soba, premium, pogled na baštu, kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, sef, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.

Double Room Premium Sea View: 31-35 m2, dvokrevetna soba, premium, pogled na more, kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.

Double Room Superior Sea View: Dvokrevetna soba, superior, pogled na more, kada, bademantil, papuče, fen, klima, minibar, TV, DVD plejer, iPod stanica, telefon, ketler za čaj/kafu, balkon ili terasa.