Vincci Nozha Beach & Spa 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Vincci Nozha Beach & Spa 4* Tunis

Hotel Vincci Nozha Beach, udaljen je oko 5km od centra Hamameta, oko 115km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel poseduje svoju peščanu plažu sa belim sitnim peskom. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Sobe: Ukupno ima 447 smeštajnih jedinica u okviru kojih su u standardne, porodične sobe i apartmani, sa pogledom na more, baštu ili kopno. Sobe imaju sopstveno kupatilo, klimu, SAT TV. 

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi na samoj plaži, jedan je od lepših hotela u Tunisu. Odličan za porodice, ali i za parove. Poseduje 447 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u tri zgrade. Poslednji put je renoviran 2009. godine. Salon lepote. Hotel poseduje 3 bazena, od sportova su dostupni skijanje na vodi i padobranstvo. Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima 3 restorana  i 4 bara, tunižanski restoran “La sofra”, restoran “Barbecue Blue&Blue Fish”.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.