The Reef 28 5* Meksiko
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

The Reef 28 5* Meksiko

Hotel za odrasle. Uživaćete u bazenu na krovu zgrade, sa prelepim pogledom na Playa del Carmen. U hotelu se nalazi recepcija, suvenirnica, tri a la carte restorana meksičke, azijske i italijanske kuhinje, lobi, bar na bazenu, tri kafića, terasa i infinity bazen.

Poseti sajt

Ishrana(vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak (na bazi švedskog stola ili američki), ručak (na bazi švedskog stola ili a la carte) i večeru (na bazi švedskog stola ili a la carte), pića (bezalkoholna, kafa, čaj, pivo, domaća pića, lokalna žestina, voda 10-02am), užina od 10am-06pm i od 10pm-02am, strana žestoka pića od 10am-02am, pića iz minibara. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Bilijar, teretana, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, katamaran, kanu, kajak, snorkling, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 

Junior Suite: 46-50 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića. Voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon.

Master Suites: 46-50 m2, pogled na grad, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, odvojena soba, deo za sedenje, kupatilo, tuš kabina, kada, jacuzzy, bademantil, papuče, fen, klima, ventilator, minibar, bezalkoholna pića. Voda, sef, pegla i daska za peglanje, TV, aparat za kafu, ketler za čaj/kafu, balkon.