Thalassa Sousse Resort & Aquapark 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Thalassa Sousse Resort & Aquapark 4* Tunis

Hotel se nalazi u Susu, 4km od centra Susa i 4km od mesta Port El Kantaui. Od aerodroma Monastir je udaljen oko 16km, a od aerodroma Tunis oko 150km.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 300m dugačkoj peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, peškiri uz depozit. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 471 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar.  Standardne sobe su veličine oko 36m2. Bungalowi  su veličine oko 40m2. Family bungalow je veličine oko 50m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je poslednji put renoviran 2013. godine. Moderno je opremljen i dizajniran, prostire se na površini od 14ha okružen prelepim i lepo uredjenim  vrtovima. Hotel ima ukupno 471 sobu (271soba u bungalovima i 200soba u tri paviljona). Gostima su na raspolaganju bazeni kao i nekoliko restorana i barova. Može se pohvaiti i dobrom lokacijom jer se nalazi nedaleko od centra Susa (oko 4km) i od mesta Port El Kanataui ( 4km). Prodavnice, supermarket, mini market, suvenirnica, doktor, apoteka, sala za sastanke, usluga pranja i peglanja veša. Hotel u ponudi ima 4 bazena na otvorenom, jedan dečiji sa toboganima, aquapark sa 25 tobogana + 8 bazena, jedan zatvoreni bazen, teren za tenis, aerobik, stoni tenis, teren za razne sportove, streličarstvo, odbojku na plaži, animacija, disco. Gosti mogu bez doplate da koriste saunu.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Al Walima (glavni restoran), Al Cham, Arabesque, La pecheur i Al Bahr. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby, Pool, Beach, American i Moorish Cafe.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.