STORY Seychelles 5* (ex The H Resort Beau Vallon) Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

STORY Seychelles 5* (ex The H Resort Beau Vallon) Sejšeli

Smešten na samoj plaži Beau Vallon, dugoj 3 km, hotel je luksuzan, moderan i elegantnog dizajna. Poseduje recepciju, lobi, wi-fi, dečiji klub, pet a la carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, dva bara, veliku terasu, bazen sa ležaljkama.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, joga, kajak, SUP, snorkling

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, sauna, kozmetički tretmani, tenis, ronjenje

Smeštajne jedinice: 100

Junior Suite: 51-60 m2, pogled na baštu, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon.

Garden Junior Suite: 51-60 m2, u prizemlju, pogled na baštu, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, balkon.

Beach Pool Villa: 121-150 m2, u prizemlju, kupatilo sa tušom, kadom, WC, fen, klima, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, radio, telefon, kafa/čaj, terasa, direktan pristup moru, privatan bazen.