Steigenberger Marhaba Thalasso 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Steigenberger Marhaba Thalasso 5* Tunis

Hotel, okružen raskošnim parkom sa puno zelenila i cveća, udaljen je oko 5 km od centra Hammameta, oko 100 km od aerodroma u Monastiru, oko 70 km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj plaži, na kojoj gosti mogu koristiti suncobrane, ležaljke i peškire besplatno.

Sobe: Hotel u ponudi ima 371 smeštajnu jedinicu od kojih je 153 soba,15 su apartmani, a ostalo su bungalovi. Superior sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, mini-bar, SAT TV, sef, fen, klimu, telefon, internet (bez doplate).

Hotelski sadržaj: Luksuzan i komforan hotel, odličan za odmor i relaksaciju. Idealan i za porodice sa decom i za mlade. Nalazi se na samoj plaži. U svojoj ponudi ima ukupno 371 smeštajnu jedinicu. Zatvoreni bazen sa morskom vodom i dva otvorena bazena sa slatkom vodom.Za decu su tu dečiji bazen, dečiji klub (4-12) i dečije igralište. Konferencijska sala, zatvoreni bazen (greje se zimi), prodavnice, frizer, salon lepote. Stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana,  odbojka, gimnastika u vodi, dnevne animacije za decu i za odrasle, večernje predstave i muzika uživo. Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak, večera, razne užine, poslastice, čaj i kafa, u određeno doba dana, vegetarijanski meni. U ponudi su i 3 a la carte restorana (“Carthage”, “Bella Vita” i “Pecheur”). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.