Seabel Alhambra 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Seabel Alhambra 4* Tunis

Hotel se nalazi na 3km udaljenosti od centra Soussa, dok ga od aerodroma u Monastiru deli 27km. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od El Kantaoui Golf centra.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok su peškiri za bazen i plažu dostupni uz depozit. 

Sobe: Hotel razlikuje standardne sobe, apartmane i superior sobe.Standardne sobe su locirane u tri dvospratne zgrade u veličanstvenim vrtovima. U standardnim sobama gosti mogu uživati u lokalnoj arhitekturi. 78 je renoviranih standardnih soba (34m²), sa jednim bračnim krevetom i jednim il dva pomoćna ležaja. Sve sobe imaju telefon / satelitsku TV / individualnu kontrolu temperature vazduha (AC) / individualno grejanje / mini frižider / sva kupatila imaju kadu ili tuš i fen za kosu. Sve sobe imaju terasu ili balkon.Hotel ima 40 renoviranih dvosobnih apartmana (46m²). Svi apartmani imaju telefon / satelitsku LCD TV / individualnu kontrolu temperature vazduha (AC) / individualno grejanje / mini frižider / sva kupatila imaju kadu ili tuš i fen za kosu. Svi apartmani imaju terasu ili balkon.Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi hotela, koja ima 3 sprata i raspolaže sa dva lifta. Ovaj tip soba ima lak unutrašnji pristup svim glavnim sadržajima hotela: Spa, zatvoreni bazen, lobi, bar i restoran. Superior sobe su modernog dizajna i imaju telefon / satelitsku LCD TV / mini frižider / sef / individualnu kontrolu temperature vazduha (AC) / individualno grejanje / sva kupatila imaju kadu ili tuš i fen za kosu. Sve sobe imaju terasu ili balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Seabel Alhambra zauzima površinu od 11ha. Smešten je u prelepo uređenoj bašti, bogatoj stablima masline. Godine 1983. hotel je dobio Agha-khan Architecture nagradu za svoj neo mavarski stil kojim neizbežno podseća na arhitekturu Andaluzije. Objekat ima 225 sobe. Gostima je na raspolaganju glavni restoran „Grenade”, á la carte restoran Tolede, Lobby bar Cordoue, Pool bar i Beach Pool Bar (samo tokom sezone). Ima 4 otvorena bazena (Activity, Zen, dečiji i za bebe) kao i jedan zatvoreni bazen za odrasle i decu koji se greje.Za najmlađe je tu mini club (za decu od 4 do 12 godina), igralište i dečiji bazen. Prodavnice, servis za pranje i sušenje veša, menjačnica, rent-a-car. Hotel ima više otvorenih bazena (Activity bazen, relax Zen bazen, dečiji i baby bazen) i zatvoreni bezen (za odrasle i decu). Poseduje višenamensku prostoriju za zabavu i salu na otvorenom u kojoj se održavaju svakodnevne večernje predstave od aprila do oktobra (kabare, bend, fakir, trbušna plesačica…). Gostima je takođe na raspolaganju 17 teniskih terena: 3 terena sa šljakom (uz doplatu) i 10 besplatnih tvrdih terena. Dostupan je teren za golf i mini-golf, kao i sportski tereni: odbojka, košarka, fudbal, petanka, stoni tenis, streljaštvo, aerobic, džoging, gimnastika, moderni i arapski plesovi. Takođe je tu igraonica sa bilijarom, video igricama, ping-pongom, bridž sobom (zimi). Wi-Fi internet je dostupan besplatno u Lobby baru. Hotel ima Spa centar koji se prostire na 2000kvm. Gostima je besplatno dostupan zatvoreni bazen.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu Grenade (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Kasni doručak je dostupan u Pool Baru, kao i užine (pizza, palačinke, torte i kolači). Jednom tokom boravka je moguće korišćenje á la carte restorana besplatno uz prethodnu rezervaciju. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića dostupna u restoranu prema satnicama obroka i u barovima. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.