Royal Thalassa Monastir 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Royal Thalassa Monastir 5* Tunis

Hotel se nalazi u mestu Skanes, oko 7km od centra Monastira, oko 1km od aerodroma u Monastiru, oko 180km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. 

Sobe: Hotel ima 278 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.Standardne sobe su površine oko 28m² i imaju pogled na baštu, more ili bazen. Superior sobe su površine oko 34m².Junior suite su veličine oko 48m².Executive suite su veličine 48-96m².

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2008. godine, prostire se na povrsini od 450.000m². Cine ga trospratna glavna i aneks zgrada i u ponudi ima 278 smeštajnih jedinica. Preporučuje se i ljubiteljima golfa obzirom da se nalazi nedaleko od tri golf terena. U sklopu kompleksa je i poznati Spa centar a gostima su, pored bogatog Spa i wellness programa, na rapolaganju i bazeni, nekoliko restorana i barova.Za decu tu je igralište, mini club (4-10 godina), dečiji bazen. Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjačnica, frizer, salon lepote. Hotel ima otvoreni (1.300m²) i zatvoreni bazen, dečiji bazen, jacuzzi, stoni tenis, terene za tenis, mini golf, odbojku na plaži, animacije. U sklopu hotela nalaze se jedan poznati Spa centar “The Royal Elyssa Thalasso & Spa”  koji se zauzima porvšinu od 16.500m². 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Chef’s Market (glavni restoran), Mona (a la carte restoran koji je otvoren u periodu novembar-maj, služi ručak i večeru), La Voile (a la carte restoran otvoren u periodu jun-septembar, služi ručak i večeru). U ponudi je i nekoliko barova – Pool Bar(maj-octobar), Bar Plage(jun-septembar) i La Voile Bar(maj-oktobar). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.