Royal Dragon 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Royal Dragon 5* Side

Nalazi se u mestu Evrenseki na svojoj plaži, oko 5km od centra Sidea, oko 10km od Manavgata i oko 58km od aerodroma Antalija.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Sobe: Sve sobe imaju balkon, mini bar, ketler, TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi, fen, klimu, sef, tepih, papuče.Standard Superior sobe ima površinu od oko 40m2.Family sobe (60m2) se sastoje od dve spavaće sobe odvojene vratima.
Duplex family sobe (60m2) su na sprat i nisu odvojene vratima.

Hotelski sadržaj: Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je u aprilu 2008. godine i zauzima površinu od 50.000m2. Ima 564 sobe (396  superior standard, 14 junior apartmana, 3 kraljevska apartmana, 111 dupleks family soba i 35 family soba sa konektovanim vratima). Postoji i 5 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama.

Hotel ima glavni restoran, Snack restoran, Notte Bistro, 4 à la carte restorana (DulcienaZenFiruze i Dorado) i 10 barova (2 Lobby baraPoolBeachAquaVeneto SnackAmphi, Disco Bar, Bowling i Notte ).Za decu tu je dečiji klub (04–12 god.) okružen dečijim bazenima sa toboganima, luna parkom i igralištem. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorima. Lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik), frizerski salon, fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, faks, sale za sastanke. Veliki otvoreni bazen, Aqua bazen, bazen sa 3 tobogana, 3 dečija bazena (Vodeni tobogani, Aqua Park Fun i otvoreni bazen), zatvoreni bazen (radi od 01.11. do 31,.03.), aqua park (za odrasle 8 tobogana, za decu 3 tobogana), luna park, stoni tenis, tenis, fitness centar, pikado, gimnastika u vodi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, odbojka na plaži, aerobic, časovi plesa, strečing, boćanje, vaterpolo, vazdušna puška, diskoteka, Wi-Fi internet u lobiju i sobama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi (samo u zimskoj sezoni), relax soba.

Usluga: Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. Neki od glavnih obroka se služe i u restoranima Snack i Bistro. U konceptu su i dijetalni i dečiji meni, tematski meni, Snack restoran, užine, turske palačinke i poslastičarnica u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom večere, topli napici, fast food.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.