Round Hill Hotels & Villas 5+* Jamajka
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Round Hill Hotels & Villas 5+* Jamajka

Prava luksuzna oaza u privatnom zalivu poseduje minimarket, bibliotka, tri a la carte restorana, tri bara, hotelski autobuski prevoz, terasa, bašta, dva bazena.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Usluga je noćenje sa doručkom (švedski sto), polupansion (doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola ili a la carte), pun pansion (doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte), all inclusive koji podrazumeva doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte i pića, i ultra all inclusive koji podrazumeva doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili a la carte, pića i room servis. 

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, stoni tenis, teretana, aerobik, kajak, windsurfing, snorkling, tenis.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa, masaže, kozmetički tretmani, joga, skijanje na vodi, banana brod, jedrenje, katamaran, golf, ronjenje.

Smeštajne jedinice: 110

Ocean View: 41-45 m2, dvokrevetna soba, viši sprat, pogled na more, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, frižider.

Oceanfront Balcony: 41-45 m2, dvokrevetna soba, viši sprat, pogled na more, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, ketler za kafu/čaj, frižider, balkon.

2-Bedroom Deluxe Villa: 200m2, vila, dve sobe, pogled na more i baštu, odvojena dnevna soba, dve spavaće sobe, tuš kabina, bademantil, fen, klima, ventilator, sef, pegla i daska za peglanje, iPod stanica, telefon, aparat za kafu, frižider i veranda.