Rixos Sungate 5* Kemer
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Rixos Sungate 5* Kemer

Nalazi se u mestu Beldibi, oko 15km od centra Kemera, oko 25km od centra Antalije i na oko 50km od aerodroma. 

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju 720m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom, dva keja i marinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sobe: Hotel u ponudi ima 1094 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, LCD SAT TV, sef, mini bar, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet.Standard soba je površine oko 38m², nalazi se u glavnoj zgradi i može imati pogled na baštu ili more. Standard jacuzzi soba je površine oko 35m², nalaze se u glavnoj zgradi. Comfort soba je površine oko 35m², nalaze se u delu Terrace Houses.  Superior soba je površine oko 38m², nalaze se u delu Terrace Houses.  Suite je površine oko 53m², sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, nalaze se u glavnoj zgradi.  Terrace Suite je površine oko 53m², sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, nalaze se u delu Terrace Houses. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2005. a renoviran 2015. godine. Zauzima površinu od 250.000mi sastoji se od 3 zgrade i 27 vila, u ponudi ima 1094 smeštajne jedinice. U sklopu hotela je Rixy Kids klub koji zauzima površinu od 20.000m2 što ovaj hotel čini dobrim izborom za porodice sa decom. Hotel u ponudi ima 7 a la carte restorana, nekoliko barova i bazena. Za decu tu su bazeni, aqua park, Rixy Kids klub (uzrast 0-3 godine Happy Babies, 4-7 godina Groovy Kids, 8-12 godina Cool Kids, 13-17 godina Smarties) sa brojnim sadržajima i animacijama u toku dana. Lekar i klinika, šoping centar, frizer, salon lepote, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijski centar (6000 mesta). Hotel u ponudi ima 10 otvorenih bazena, 2 zatvorena bazena (rade samo u zimskom periodu), dečiji bazen, aqua park sa 11 tobogana i dečiji aqua park sa 6 tobogana, fitness centar, nordijsko hodanje, stazu za trčanje 270m, teretanu na otvorenom, 5 teniskih terena, košarkaški teren, odbojku na plaži, fudbal, mini fudbal, mini golf, dva terena za skvoš, stoni tenis, joga i meditacija, pilates, zumba, step aerobic, aqua aerobic, bioskop, pikado, bilijar, boćanje, šah, časovi plesa, Wi-Fi u javnim prostorijama. Gosti mogu bez doplate da koriste saunu, parno kupatilo, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, prostor za relaksaciju, Vitamin Bar. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Exclusive All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna restorana – Turquoise i Veranda, i 7 a la carte restorana – La Rosetta (italijanska kuhinja), Mandarin (azijska kuhinja), Bozai (azijska kuhinja), Teppanyaki, Aegan, Mermaid i Cactus. Gostima je na raspolaganju i 13 barova.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.