Nyx Hotel 3+* Meksiko
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Nyx Hotel 3+* Meksiko

Hotel se nalazi u blizini bele, peščane plaže i plave, tirkizne boje mora. U okolini je veliki izbor lokala, u kojima se odigrava noćni život Kankuna. U hotelu se nalazi recepcija, lobi, tri a la carte restorana, buffet restoran, lobi bar, bar na bazenu, kafić, snack bar, room service, terasa, bašta i dva bazena.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Noćenje sa doručkom podrazumeva buffet doručak (švedski sto) kao i kontinentalni doručak. All inclusive usluga podrazumeva doručak (buffet ili kontinentalni), ručak i večeru a la carte, kao i pića i užinu.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka na pesku, bilijar, teretana, živa muzika.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Spa i masaže.

Smeštajne jedinice: 196

Standard Room: 21-25 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu. 

Deluxe Room: 36-40 m2, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon.

Junior Suites: 51-60 m2, apartman, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon/terasa.

Master Suites: 51-60 m2, apartman, pogled na more, nepušačka soba, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, tuš kabina, kupatilo, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, balkon/terasa.