Luna Blanca 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Luna Blanca 5* Side

Nalazi se u mestu Kumkoy, Side. Udaljen je  65km od aerodroma u Antaliji i 70km od centra Antalije.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa barom, koja je od hotela udaljena samo 300m. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu se mogu besplatno koristiti. 

Sobe: Standardne sobe,  kojih ima ukupno 243, imaju površinu od 27m2, a mogu imati pogled na more ili na baštu. U sobi je jedan bračni i jedan single krevet, centralna klima, satelitska TV, sef, minibar (koji se dopunjava dnevno bezalkoholnim pićem), set za kafu i čaj, fen  i lampa za čitanje. Na podu se nalazi parket ili laminat. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Porodične sobe kojih ima ukupno 55, imaju površinu od 35mi mogu imati samo pogled na baštu. Sastoje se od dve sobe, odvojene vratima, a poseduju jedno kupatilo sa tuš kabinom. Apartmana  ima ukupno 5. Sastoji se od dve spavaće sobe i jednog prostranog kupatila sa tuš kabinom. Površina sobe je 50m

Hotelski sadržaj: Resort se prostire na 12.000m2. Na 6 spratova je raspoređeno 314 soba (od toga 243 standardne, 55 porodičnih soba, 5 apartmana i 3 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom).Hotel ima glavni restoran Turquoise, 3 à la carte restorana (Sushi-so – japanski, Anchor – riblji, Mezzaluna – italijanski), poslastičarnicu, Caretta Beach bar – turske palačinke u određeno doba dana, Arena Pool Bar&Snack – užine, sladoled i vafli u određeno doba dana i Lobby barZa decu tu su dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, igralište, mini klub (4 – 12 godina) i mini disko, a na raspolaganju je i poseban deo za pripremu hrane za bebe u glavnom restoranu u vreme doručka, ručka i večere. Lekar, frizer, prodavnice različitog tipa, soba za igre (bilijar, Play Station, fliper itd.), sala za konferencije, nargila. Dva otvorena bazena, zatvoreni bazen, bazen sa toboganom, fitness centar, aerobik, gimnastika u bazenu, boćanje, stoni tenis, odbojka na plaži, disko i animacija u toku dana i večeri. Sauna, tursko kupatilo (hamam) i fitnes centar. 

Usluga: Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Na raspolaganju gostima je i dijetalni meni. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, odredjena  uvozna pića,  užine u određeno doba dana, sladoled i vafli 14:00 – 17:30 na dve različite lokacije, turske palačinke 12:00 – 15:45 i poslastičarnica. Za male bebe je obezbeđen kutak za pripremu hrane u glavnom restoranu za vreme sva tri glavna obroka. Gostima su na raspolaganju i 3 bara, od kojih je Lobby Bar otvoren 24h.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.