Lti Mahdia Beach 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Lti Mahdia Beach 4* Tunis

Hotel je udaljen oko 4km od centra mesta Mahdia, oko 45km od aerodroma Monastir i oko 210km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju 340m dugu, peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri gostima su na raspolaganju bez doplate.

Sobe: Sve sobe imaju centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, fen, telefon, SAT-TV, frižider, Wi-Fi internet. Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.Standard sobe površine su 30m² imaju pogled na more, kopno ili bazen. 

Hotelski sadržaj: Hotel LTI Mahdia Beach izgrađen je 1997. a poslednji put je renoviran 2020. godine. Ima 420 soba raspoređenih u tri četvorospratne zgrade, od kojih su 2 sa liftom. Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Sofra”, dva à la carte restorana – “La Tienda” (internacionalna kuhinja) i “La Cascatta” (italijanska kuhinja), nekoliko barova (lobby bar, pool bar, snack bar), Spa centar i diskoteka.Od sadržaja za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen i baby corner u glavnom restoranu. Menjačnica, rent-a-car, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, market, suvenirnica, konferencijska sala, frizer. Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, aqua park sa 10 tobogana, odbojka, odbojka na pesku, fudbal, step aerobic, aqua aerobic, mini golf, stoni tenis, vaterpolo, pikado, boćanje, bilijar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. Hotel ima mini disko i mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina. Tim zabavljaca svojim gostima nudi nekoliko aktivnosti kao sto su plesne veceri, casovi plesa, vecere na plazi, profesionalne emisije, dnevne aktivnosti kao i vecernji programi. Soba za relaksaciju, otvoreni bazen u okviru Spa centra i zatvoreni bazen sa toplom vodom.  

Usluga: Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana kao i à la carte restorani “La Tienda” (internacionalna kuhinja) i “La Cascatta” (italijanska kuhinja) jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.