LTI Les Oranges Garden Villas & Bungalows 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

LTI Les Oranges Garden Villas & Bungalows 5* Tunis

Hotel LTI Les Orangers je udaljen oko 4km od centra Hammamet-a, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel LTI Les Orangers poseduje svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se na svojoj plaži. Od centra grada je udaljen 4km a od aerodroma 70km. Poznati golf tereni “Citrus” i “Yasmine” se nalaze na oko 5km od objekta. U sadržaje hotela ubrajaju se elegantan lobi sa recepcijom, restorani sa animacijama uživo tzv. show cooking, 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski), poslastičarnica, barovi i kafić. Bazeni su smešteni u uređenim baštama sa terasama za sunčanje, od kojih se glavni bazen nalazi na samoj plaži, drugi je smešten među bungalovima, a dečiji bazen je najbliži recepciji. Frizerski salon, lekar na poziv. Dva teniska terena, fitnes sala, teren za fudbal, odbojka na pesku, golf, vodeni sportovi, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, zatvoren bazen za decu, dečiji klub (4-12), dečije igralište, animacije,  Wi-Fi internet. Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera. Razni izbori salata (salata-bar), pice, palačinke i ostali dezerti se služe u periodu od 12:00-18:00. Pored glavnog restorana “El Mundo” u hotelu postoje 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski) i nekoliko barova. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ulaze u koncept usluge.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.