La Badira 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

La Badira 5* Tunis

Hotel se nalazi u mestu Hammamet, na oko 3km od Stare Medine gde se nalaze brojni restorani, prodavnice, muzeji i pozorište. Udaljen je oko 10km od mesta Yasmin Hammamet, oko 75km od aerodroma Tunis, a od aerodroma Enfidha oko 40km. Citrus Golf Club je udaljen oko 12km, predstavlja golf kompleks okružen sa 7 jezera koji svojim atraktivnostima privlači ljubitelje golfa.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su gostima na raspolaganju bez doplate. 

Sobe: Hotel raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, besplatan Wi-Fi, klimu, sef, minibar, kupatilo.Deluxe sobe su površine oko 45m² sa 2 odvojena ležaja. Ove sobe nemaju pogled na more.Deluxe suite su površine oko 45m² sa 2 odvojena ili 1 francuskim ležajem. Mogu imati pogled na more i bazen.Noir suite su površine oko 120m² sa direktnim pogledom na more. Ima 1 spavaću sobu, dnevnu sobu, kupatilo, veliku terasu (16m²), jacuzzi.Legend suite su površine oko 160m² sa direktnim pogledom na more. Ima 1 spavaću sobu, dnevnu sobu, terasu sa ležaljkama i privatan bazen koji se greje u toku zimske sezone u skladu sa hotelskim pravilima.Yasmin deluxe suite su površine oko 45m² sa delimičnim pogledom na more i 2 odvojena ležaja.

Hotelski sadržaj: Hotel je smešten na malom poluostrvu, raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica modernog i autentičnog stila. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u à la carte restoranima, kao i barovima. Menjačnica, biblioteka, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, konferencijska sala. Hotel ima 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, jacuzzi, fitness centar, teniski teren, teren za golf, besplatan Wi-Fi internet. U okviru koncepta gostima je na raspolaganju bazen, sauna, tursko kupatilo (hamam), joga, spa i wellness centar.

Usluga: Usluga u hotelu: polupansion (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima).Pored restorana ”Zahilah” i ”Beach Gril”, gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana – ”Adra” sa tunižanskom kuhinjom i ”Kamilah” sa mediteranskom kuhinjom, kao i barovi (Looby Bar, Beach Bar i Cafe Maure).Mogućnost specijalnog menija (za poseban režim ishrane).

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.