Korumar Hotel Deluxe 5* Kušadasi
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Korumar Hotel Deluxe 5* Kušadasi

Hotel jedinstvenog položaja, atmosfere i pogleda na ceo Kušadasi. Izgrađen je 1990. godine i nalazi se u na litici sa predivnim pogledom na luku, na samo 2 km od centra Kušadasija. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 123 km, a od izmirskog aerodroma 70 km. Poslednji put je renoviran 2013. godine. Gosti hotela koriste lift za pristup plaži.

Poseti sajt

Plaža: Plaža ima 3 dela: malu peščano-šljunkovitu plažu u uvali, pontonski deo sa jastucima i lepo uređeni kameniti deo sa merdevinama za ulaz u more. Suncobrani, ležaljke, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotelska osmospratna zgrada sadrži 240 standardnih soba sa pogledom na kopno i na more (površine 21-23 m2, za maksimum 3 osobe). Sve sobe su klimatizovane (centralni sistem), sve imaju telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef (besplatno), WiFi internet (besplatno), mini-bar (bezalkoholna pića i pivo – besplatno, dnevno punjenje), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osnovni restoran, 2 a la carte restorana (internacionalni i riblji – besplatno, plaća se rezervacija), 5 barova, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, 6 konferencijskih sala (kapaciteta 80-360 ljudi), WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), teretana, sauna, tursko kupatilo, džakuzi, aerobik, teniski teren (tvrda podloga), streljaštvo, stoni tenis, boćanje, pikado, animacije, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji meni u restoranu, dečiji bazen sa toboganom, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, sporotovi na vodi, bilijar, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, časovi ronjenja, pića u diskoteci, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon, usluge dadilje i doktora.

Usluga: All Inclusive.