Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare 5* Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Kempinski Resort Seychelles - Baie Lazare 5* Sejšeli

Ovaj elegantan rizort smešten je na samoj plaži, i u svom sklopu ima recepciju, lobi, bar, bazen, igraonicu, biblioteku, 1 restoran na bazi švedskog stola i dva a la carte restorana, veliku terasu.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, ili večera u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: odbojka, bilijar, teretana, teniski teren, akva aerobik

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, joga, pilates, kajak, SUP, ronjenje (PADI kurs)

Smeštajne jedinice: 148

Hill View room: 41-45 m2, pogled na lagunu ili baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon ili terasa.

Seaview Room: na spratu, delimičan pogled na more, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, balkon.

Seaview Garden Room: u prizemlju, delimičan pogled na more i baštu, kupatilo sa tušem ili kadom, WC, bade-mantil, fen, klima, mini-bar, sef, TV, telefon, kafa/čaj, terasa, direktan pristup plaži.