Jaz Tour Khalef 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Jaz Tour Khalef 5* Tunis

Hotel je udaljen oko 3km od centra Sousse-a, oko 20km od aerodroma u Monastiru, oko 140km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Sobe: Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju SAT TV, internet, klima uređaj, balkon ili terasu, sef, fen za kosu, ketler.Standardne sobe su veličine oko 26m².Porodične sobe su veličine oko 32m².

Hotelski sadržaj: Hotel zauzima površinu od 100.000m2. Čini ga sedmospratna glavna zgrada i u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Nalazi se na ulazu u grad Sousse, a pored dobre lokacije, može se pohvaliti i kvalitetnom uslugom. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i raznovrsni sportski sadržaj.Za decu tu su dva bazena, aqua park, igralilšte. Konferencijska sala, lekar na poziv, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, bankomat, menjačnica, rent- a-car. Hotel u ponudi ima 6 tobogana za decu, otvoreni bazeni sa morskom vodom (jedan je samo za odrasle), 2 dečija bazena, aerobic, gimnastiku u vodi, dnevne i večernje animacije, teretanu, teniski teren (obavezna je rezervacija), stoni tenis, odbojku na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado. Sauna, parno kupatilo.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sendviči, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – The Buffet (glavni restoran), Jobi Beach, La Palmeraie i jedan à la carte restoran L’ Oliveraie. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Les Palmiers, Les Orangers, The Standard, The Terrace i The Beach Bar.  

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.