Jamaica Inn 5+* Jamajka
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Jamaica Inn 5+* Jamajka

Hotel je poznat po tome što su ga često obilazile poznate ličnosti, a najzanimljivija činjenica je da je ovde odsedala Marilyn Monroe sa Arthur Miller na njihovom medenom mesecu. U hotelu se nalazi butik, kiosk, biblioteka, a la carte restoran, dva bara, room servis, servis za pranje veša, bašta,  i bazen.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Usluga može biti na bazi noćenja, noćenja sa doručkom (a la carte), polupansiona (doručak i večera a la carte) i all inclusive usluge (doručak, ručak i večera a la carte i pića).

Besplatne usluge/aktivnosti: Teretana, kajak, snorkling, tenis, muzika uživo.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Jahanje, jedrenje, windsurfing, golf, ronjenje, spa, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 55

Balcony Suite: 41-45 m2, apartman, pogled na more i baštu, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, balkon.

Verandah Suite:  51-60 m2, apartman, prizemlje,  pogled na more i baštu, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, terasa.

Cowdray Suite: 61-70 m2, apartman, prizemlje,  pogled na more, deo za sedenje, tuš kabina, kada, kupatilo, bademantil, fen, klima, ventilator, pegla i daska za peglanje, telefon, frižider, terasa.