Iberostar Selection Royal El Mansour 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Iberostar Selection Royal El Mansour 5* Tunis

Hotel Iberostar Selection Royal El Mansour je udaljen oko 1km od centra mesta Mahdia, oko 47km od aerodroma Monastir i oko 227km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži se ne naplaćuje a peškiri se dobijaju uz depozit. 

Sobe: Sve sobe imaju centralnu klimu, SAT TV, sef, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, mini bar, balkon, Wi-Fi internet.Standard soba površine je 25m² i ima balkon sa pogledom na more ili na ulicu.Superior soba površine je 29m² i ima balkon sa pogledom na more ili na ulicu. Hotel ima i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. 

Hotelski sadržaj: Hotel pripada poznatom lancu hotela Iberostar i otvoren je 2010. godine. Prostire se na 15.000m2 i raspolaže sa 447 smeštajnih jedinica (225 standard, 155 superior, 53 family suite, 10 junior suite i 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama). Hotel ima glavni restoran “L Olivier”, internacionalni restoran “Al Sofra”, više barova (Snack bar, Beach bar, Pool bar, Didon lobby bar), mavarski bar “Eskifa” i diskoteku.    Od sadržaja za decu tu su mini club (4-12 godina), video igre (6-18 godina), igralište. Menjačnica, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, frizer, parking. Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen sa delom za decu (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), tenis, stoni tenis, streljaštvo, fudbal, odbojka, sportovi na vodi, pikado, fitness centar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), užine u određeno doba dana. U toku obroka služe se voda, pivo i lokalna vina, bez doplate. Hotel ima à la carte restoran “Al Sofra” (besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u barovima. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.