Iberostar Selection Kuriat Palace 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Iberostar Selection Kuriat Palace 5* Tunis

Nalazi se na oko 7km od grada Monastir i 15km od grada Sousse. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 500m a od aerodroma u Tunisu oko 130km.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima peščanu plažu, gosti mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri za plažu se dodatno plaćaju.

Sobe: Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar.Standard garden view sobe imaju povšinu od 36m².Superior sea view sobe imaju površinu od 42m².

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2019. godine, krasi ga prelepa bašta, koja se prostite na površini od 13.000m².  Pored glavnog restorana ima i 2 à la carte restorana i nekoliko barova (lobby bar, Snack bar na plaži, bar na bazenu i Star Prestige bar).Za decu su tu mini club (4-8 godina), maxi club (8-12 godina), teen club (12-16 godina) i igralište. Menjačnica, rent-a-car, bankomat, lekar na poziv, parking. Dečiji bazen sa toboganima, bazen za odrasle sa toboganima, zatvoreni bazen, bazen za relaksaciju, tenis, fitness, odbojka, mini golf, pikado, ping-pong, dnevne i večernje animacije, uživo muzika određenim danima.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, užine, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.