Iberostar Selection Diar El Andalous 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Iberostar Selection Diar El Andalous 5* Tunis

Nalazi se u mestu Port el Kantaoui, na 1,5km od centra grada. Udaljen je oko 11km od centra grada Sousse, oko 120km od aerodroma u Tunisu i oko 25km od aerodroma u Monastiru.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima peščanu plažu, gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke.

Sobe: Sve sobe su klimatizovane. Imaju balkon, klima uređaj, fen za kosu, Wi-Fi, telefon, TV, mini bar (dopunjava se vodom, jednom po dolasku), aparat za kafu/čaj i sef.Standardne sobe imaju površinu oko 27m2.Family sobe imaju površinu oko 47m2.Junior suite imaju površinu oko 40m2.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 1981. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Ima ukupno 379 smeštajnih jedinica. Nalazi se u mestu Port El Kantaoui, na oko 1.5 km od centra grada. Na oko 11 km od hotela je grad Sousse. Hotel je smešten je na plaži. Od aerodroma u Tunisu udaljen je oko 120 km, od aerdroma u Monastiru oko 25 km, a od Enfide oko 28 km. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova.Za decu tu su bazen, igraonica, mini club, maxi club, teen club, fun park i igralište.Prilagođen osobama sa smanjenom pokretiljivošću. Šoping centar, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, rent-a-car, bike rental. Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se u zimskom periodu), dečiji bazen, relax bazen, dnevna i večernja animacija kao i muzika uživo, određenim danima, časovi plesa, tenis, stoni tenis, pikado, fitness, odbojka, streljaštvo, igraonica,boćanje, teatar, mini golf.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užine i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe uključena u koncept. Gosti mogu da koriste večeru u a-la-carte restoranu jednom tokom boravka, uz doplatu i uz prethodnu rezervaciju. Pored glavnog restorana “Alhambra”, hotel ima 2 à la carte restorana (italijanska i tunižanska kuhinja) i nekoliko barova (Lobby bar, Maurish cafe, Rimel bar kod bazena, Sport S pub).Gostima je na raspolaganju snack bar na bazenu. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.