Iberostar Selection Cancun 5* Meksiko
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Iberostar Selection Cancun 5* Meksiko

Luksuzni resort na plaži sa prelepim pogledom na more, poseduje recepciju, lobi, suvenirnicu, frizerski salon, lounge, pozorište, pet a la carte restorana, jedan buffet restoran, privatni beach bar, bar na bazenu, kafić, room servis, terasu, baštu i jedan bazen.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte restoranu i pića od 10am-1am, užine, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis, teretana, joga, les, tenis, animacije u toku dana.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Golf, spa, jacuzzi, sauna, masaža i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 426

Promo Room: 36-40 m2, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu.

Double Room:   36-40 m2, pogled more,   kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon.

Sea View Room: 36-40 m2, pogled more,  kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, tuš kabina, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, ketler za čaj/kafu, francuski balkon.

Sea View Superior Room: Pogled more, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, kada, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i ketler za čaj/kafu.

Villa Garden View: Pogled na baštu, kombinovana dnevna soba sa spavaćom sobom, kupatilo, kada, bademantil, fen, sto za šminkanje, klima, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon i ketler za čaj/kafu, balkon/terasa.