Hotel Club Thapsus 4* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Hotel Club Thapsus 4* Tunis

Hotel Club Thapsus se nalazi u mestu Mahdia, od Sousa udaljen je oko 30 km a od Monastira oko 20 km.

Poseti sajt

Plaža: Nalazi se na svojoj lepoj peščanoj plaži.

Sobe: Hotel poseduje standardne i porodične sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, mini bar, LCD SAT TV, kupatilo, fen, balkon.

Hotelski sadržaj: Nalazi se na svojoj lepoj peščanoj plaži . U sklopu hotela je otvoreni bazen koji se nalazi na hotelskoj terasi, igralište za decu, aqua park, dnevne i večernje animacije, glavni restoran, Snack bar. Prodavnica, iznajmljivanje automobila, prodavnica suvenira, kozmetički salon, sala za sastanke, parking. Wi fi besplatan je u javnim prostorijama. Otvoreni i zatvoreni bazen, igralište za decu, Aqua park, dnevne i večernje animacije za decu i za odrasle, pikado, karaoke, stoni tenis. Plaća se: golf teren, bilijar.

Usluga: Uključeno je sve (doručak, ručak, večera, užine) pored glavnog restorana nalazi se i Snack bar kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.