Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+* Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5+* Sejšeli

Hotel se nalazi u zalivu Beau Vallon, na oko 1,5km od čuvene Beau Vallon plaže, a do i od nje je svakodnevno besplatno organizovan transfer iz hotela. Luksuzne i prostrane vile smeštene su u predivno okruženje, dok sam rizort sadrži recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnicu, biblioteku, bar, dva a a carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, baštu, terasu, infinity bazen, 24h room service. Buking je dozvoljen samo za goste starije od 13 godina.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: kajak, snorkling, SUP, bilijar, teretana

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani, joga, skijanje na vodi, džet-ski, parasejling, ronjenje, ronilački kurs (PADI)

Smeštajne jedinice: 56

King Sunset Villa: 81-90 m2, pogled na more i baštu, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service.

King Oceanview Villa: 81-90 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service.

King Grand Oceanview Pool Villa: 121-150 m2, pogled na more, kupatilo, tuš, WC, đakuzi, bade-mantil, papuče, fen, TV, DVD plejer, telefon, wifi, klima, mini-bar, pegla, daska za peglanje, aparat za kafu/čaj, aparat za kafu, Wi-Fi, sef, terasa, 24h room service, privatan bazen.