Golden Tulip Taj Sultan 5* Tunis
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Golden Tulip Taj Sultan 5* Tunis

Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra mesta Hamamet, oko 95km od aerodroma Monastir i oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate.

Sobe: Sve standard sobe imaju kupatilo sa kadom, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, fen, klimu. Mogu da budu sa pogledom na vrt ili na more. Suite ima površinu od 38m², balkon ili terasu sa pogledom na more i deo za sedenje. 

Hotelski sadržaj: Hotel Golden Tulip Taj Sultan predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ima ukupno 249 smeštajnih jedinica od kojih je 9 apartmana i 6 junior apartmana. U okviru hotela su još i glavni restoran “Fresh”, à la carte restoran “Peppino”, tunižanski restoran “Le Malouf”, nekoliko barova –  Peppino bar, Amir bar, Snack&Beach bar, tradicionalni mavarski cafe i Spa centar. Preporučuje se i ljubiteljima golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 10km od Yasmine Golf Club-a.Od sadržaja za decu tu je mini club i dečije igralište. Lekar na poziv, frizer, menjačnica, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala. Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua aerobic, fitness centar, aerobic, streličarstvo, stoni tenis, pikado, boćanje, tenis i večernja animacija. 

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Koncept uključuje i raznovrsne užine i sladoled u Snack baru i ostalim barovima u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.