Fisherman`s Cove 4+* Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Fisherman`s Cove 4+* Sejšeli

Hotel se nalazi na samoj obali i ima izlaz na svoju plažu, a od čuvene plaže Beau Vallon udaljen je oko 500 metara. Glavna zgrada hotela ima dva sprata i u njoj se nalaze Superior sobe kao i Junior Suite Oceanview, a ostale rezidencijalne jedinice su odvojene. Poseduje recepciju, lobi, wi-fi, butik, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran, bazen, bar, baštu. 

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu. 

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, snorkling, kanu

Usluge/aktivnosti uz doplatu: masaže, spa, sauna, kozmetički tretmani, pecanje, ronjenje

Smeštajne jedinice: 80

Superior Room: 31-35 kvadratnih metara, nalazi se u glavnoj zgradi, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Deluxe Oceanview: 41-45 kvadratnih metara, nalazi se u nizu bungalova, pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Junior Suite Oceanview: 41-45 kvadratnih metara, nalazi se u glavnoj zgradi, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Hilltop Executive Suite: 61-70 kvadratnih metara, na uzvišenju, delimičan pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, stanicu za punjenje iPod-a, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Executive Suite Ocean Front: 61-70 kvadratnih metara, do mora, pogled na more, ima kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, deo za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušom, WC, bade-mantil, fen, sef, mini-bar uz doplatu, peglu, dasku za peglanje, TV, telefon, stanicu za punjenje iPod-a, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.