El Beso at Ocean Coral & Turquesa 5* Meksiko
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

El Beso at Ocean Coral & Turquesa 5* Meksiko

Hotel je lociran direktno na plaži, udaljen je od aerodroma 18km. U hotelu se nalazi recepcija, butik, suvenirnica, frizerski salon, osam a la carte restorana, buffet restoran, kafić, lobi, bar na bazenu, snack bar, bašta, četiri bazena, a u sklopu hotela je moguće dobiti medicinsku stručnu pomoć.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): All inclusive podrazumeva doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, večeru u la carte resotanu, piće (10am-1am), užinu (11am-5pm), kafa, čajevi i peciva, kao i pića iz minibara.

Besplatne usluge/aktivnosti: Odbojka, kuglanje, stoni tenis, fitnes sala, aerobik, joga, kajak, tenis, animacije u toku dana i večeri.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: Wellness centar, jacuzzi, sauna, masaže i kozmetički tretmani.

Smeštajne jedinice: 111

Junior Suites Gardenview: 41-45 m2, pogled na baštu, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.

Junior Suites Oceanview: 41-45 m2, pogled na more, kupatilo, tuš kabina, fen, sto za šminkanje, klima, ventilator, minibar, sef, pegla i daska za peglanje, TV, telefon, aparat za kafu, balkon/terasa.