Dream World Resort and Spa 5* Side
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Dream World Resort and Spa 5* Side

Nalazi se u mestu Evrenseki, oko 6km od centra Sidea,  oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Poseti sajt

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu, udaljenu 750m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana.

Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tuš-kadom, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi. Standard 2 sobe  namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2013. godine i ima 241 sobu (standardne i family). Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se preko puta hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Predstavlja odličan izbor porodica sa decom. Hotel poseduje glavni restoran, 3 à la carte restorana (Bolita-italijanski, Neptune-riblji i Sultan-turski), lobby bar (plaća se od 24:00h – 10:00h), bar na plaži, bar na bazenu, diskoteku i poslastičarnicu. Za decu tu je mini club, igralište, odvojeni bazen za decu, dečiji restoran i dečiji meni. Servis za pranje veša, prodavnice, doktor (na poziv). Otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen (koji se greje se tokom zime), teretana, dnevne i večernje animacije (6 dana nedeljno), odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, jutarnja gimnastika, yoga, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Usluga: Usluga je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima), ponoćna čorba, užine, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u à la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju).

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.