Double Tree by Hilton Seychelles Alamanda Resort & Spa 4* Sejšeli
011 21 20 301 info@yourway.rs YU Biznis Centar, lokal 10 Pon - Pet 09:00 - 17:00

Double Tree by Hilton Seychelles Alamanda Resort & Spa 4* Sejšeli

Idiličan i miran hotel, modernog dizajna koji se nalazi na samoj plaži, poseduje recepciju, lobi, wi-fi, suvenirnica, infinity bazen, bar, restoran na bazi švedskog stola, a la carte restoran.

Poseti sajt

Ishrana (vrsta usluge): Kod rezervisanog  noćenja sa doručkom uključen je doručak na bazi švedskog stola, kod usluge polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru, i popust u a la carte restoranu. Kod punog pansiona uključeni su doručak i večera na bazi švedskog stola, dok je ručak uključen u a la carte restoranu.

Besplatne usluge/aktivnosti: teretana, bilijar, kajak, snorkling

Za mladence (medeni mesec) obezbeđeni su specijalni popusti na sve tipove smeštaja i usluge. Više informacija u agenciji.

Usluge/aktivnosti uz doplatu: spa, masaže

Smeštajne jedinice: 30

King Deluxe Oceanview: veličine 51-60 m2, pogled na more, kupatilo sa tušem, WC, klima, ventilator, fen, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, kafa/čaj, balkon. 

King Grand Deluxe Oceanview: veličine 61-70 m2, pogled na more, kupatilo sa kadom, WC, đakuzi, klima, ventilator, fen, mini-bar, sef, pegla, daska za peglanje, TV, DVD plejer, telefon, wi-fi, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon.